Dva české vánoční filmy již brzy v kinech! Nalaďte se na kouzlo adventu

Dva české vánoční filmy již brzy v kinech! Nalaďte se na kouzlo adventu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S nástupem listopadu se všichni pomalu halí do hebkých svetrů, zapalují svíčky a snaží se navodit v sobě i kolem sebe pohodovou atmosféru. To znamená jediné – adventní čas se nemilosrdně blíží.

Pokud jste milovníky vánočního času a chcete se na něj naladit co nejdříve, připravte si diáře. Do kin v listopadu přichází hned dva české filmy, které nesou tématiku Vánoc.

Přání Ježíškovi

Jako první přijde do kin vánoční film Přání Ježíškovi. Na jeho premiéru se v kinech můžete těšit již 11. listopadu 2021. Režie se ujala Marta Ferencová a v hlavní roli se objeví Richard Krajčo, Jaroslav Dušek, Eva Holubová a Jiří Langmajer. Mezi dalšími hereckými hvězdami nechybí také Anna Polívková, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová či Hana Vagnerová a další.

Ve filmu se děj zaměřuje na zdánlivé maličkosti každé rodiny. Příběhy o trápení, problémech, smíchem naplněných dnech, o cestě za štěstím i ztrátou toho, co milujeme. Všechny příběhy ve filmu jsou vyprávěné s mírným nadhledem a pojaté se skvělým smyslem pro humor. Film Přání Ježíškovi je o jedné rodině, které se nedaří najít společné usmíření a znovu se objevují nové a nové hádky. Může jim pomoci čas Vánoc?

Vánoční příběh

Film Ireny Pavláskové má název Vánoční příběh, a je perfektní rodinnou komedií ze Štědrého dne. Na plátna kin se film dostane 25. listopadu 2021. V hlavní roli se objeví Karel Roden, Jiřina Bohdalová, Jiří Lábus a Oldřich Kaiser. Vedle nich zazáří také Jana Plodková, Hynek Čermák, Jaroslav Plesl, Sára Sandeva nebo Anna Fialová a další.

Dojemný, smíchem prolnutý i čistě rodinný film s vánoční tématikou vás stoprocentně dostane do té pravé adventní nálady plné pohody.

Zdroj: