Valentýna Bečková: osmiletá herečka, která už teď sklízí úspěch. Kde jste ji už mohli vidět?

Valentýna Bečková: osmiletá herečka, která už teď sklízí úspěch. Kde jste ji už mohli vidět?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dětská herečka Valentýna Bečková právě střídá jednu roli za druhou a zahlédnout jste ji mohli už v několika českých komediích. V pouhých osmi letech má už řadu fanoušků a vypadá to, že má našlápnuto ke slibné kariéře. Jak se k herectví dostala už v tak útlém věku?

První role

V létě oslavila Valentýna teprve své osmé narozeniny a na kontě má už pět filmů a jeden videoklip. K herectví se dostala poměrně snadno pomocí castingů, na které ji přihlásili rodiče. Ze začátku to bylo vlastně jen tak z legrace, jak sama prozradila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Našim všichni říkali, že jsem hezká, že hezky mluvím, že jsem šikovná, tak mě ze srandy přihlásili do castingu. Dva roky se nikdo neozval, až si řekli, že se na to vykašleme, a pak přišly reklamy.“

Reklamy herečka natáčela pár let a nakonec se díky nim dopracovala až k filmu. První menší roli měla v komedii Ženy v běhu (2019) a o rok později v romantické komedii Příliš osobní známost (2020), kde předvedla náročné dramatické výkony, díky kterým se o ni začali zajímat i jiní filmaři. Díky jejímu neobyčejnému talentu se jí dokonce začalo přezdívat Tomáš Holý v sukni. Sama je ale hodně skromná, v pořadu o sobě totiž tvrdila, že rozhodně není žádná velká hvězda.

Tři nové filmy

Netrvalo dlouho a dětské herečce přišly nabídky na ještě větší a zajímavější role. Za letošní rok totiž stihla natočit tři filmy, které už vyšly nebo půjdou brzy do kin. Prvním z nich je Láska na špičkách, kde si zahrála hlavní dětskou roli, dceru Vicy Kerekes a Ondřeje Veselého. Následovalo Přání Ježíškovi, které je právě v kinech a nakonec role princezny v dlouho očekávaném pokračování oblíbené pohádky Tajemství staré bambitky 2, které do kin přijde příští rok. Pokud to s ní tedy takto bude dál, můžeme se těšit ještě na velkou řádku zajímavých rolí.

Videoklip

Společně se zpěvákem Markem Ztraceným a pěveckou legendou Hanou Zagorovou si zahrála i v jejich letošním videoklipu k vánoční písničce Vánoce jako dřív. Zkušeností už má tedy více než dost, a to z různých oborů.

 

Bezpochyby pro ni tedy herecká kariéra vypadá opravdu slibně i do budoucna, a tak už teď má Valentýna plno snů, které by si chtěla splnit.

Chtěla by se totiž v dospělosti stát opravdovou herečkou, možná vyzkoušet i kariéru režisérky a navíc má už nyní naplanovanou svou cestu do Hollywoodu, až se stane slavnou.

Tak uvidíme, kam až to Valentýnka v budoucnu dotáhne. Možná se za pár let budeme ještě hodně divit.

 

Zdroje: