Už dávno není holčičkou z Populární mechaniky: Co dnes dělá Elisha Cuthbert

Už dávno není holčičkou z Populární mechaniky: Co dnes dělá Elisha Cuthbert
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blond Elishu milovala generace současných třicátníků hlavně jako jednu z tváří naučného pořadu Populární mechanika pro děti. Co dělá stále půvabná herečka dnes?

Z modelky hvězdou 90. let

Kanadská herečka a modelka se narodila 30. listopadu 1982 v Calgary. Absolvovala Centennial Regional High School Centennial Regional High School. V rodné Kanadě však dlouho nevydržela, táhlo ji to k herectví, vydala se proto do Los Angeles.

Zkušenosti ve své kariéře nejprve sbírala jako modelka. Objevila se i coby kompars seriálu Bojíte se tmy? Nejvýraznější popularitu jí však přinesl naučný pořad Populární mechanika pro děti, který moderovala společně se svým kolegou Jayem Baruchelem.

Dále na sebe výrazně upozornila rolí Kim Bauer v seriálu 24 hodin (2001). Půvabnou herečku jste mohli zaregistrovat i v kultovní komedii Láska nebeská z roku 2003 a o rok později taktéž ve snímku Sexbomba od vedle.

K hororovému žánru si odskočila v roce 2005, kdy jsme ji mohli vidět v nepříliš úspěšném remake Dům voskových figurín. Společně s Elishou si ve filmu zahráli Paris Hilton, Chad Michael Murray a Jared Padalecki.

Ctižádostivá herečka z komedií

V dalších letech zůstávala věrná opět převážně komediálnímu žánru, aktuálně by se měla objevit ve filmu s názvem Eat Wheaties! Plánován je na příští rok. Výraznější role se však sympatické blondýnce spíše vyhýbají.

Ostatně její matka po nebývalém úspěchu Populární mechaniky prohlásila, že tehdy mladičká Elisha s kariérou herečky nepočítá, ačkoli ji tento obor velmi baví.

Jak vidno, půvabná herečka je nejen ctižádostivá, ale stojí odjakživa nohama pevně na zemi. Elisha nestudovala hereckou školu a nemá za sebou ani žádný kurz. John Fawcett, který s ní spolupracoval na snímku Lucky Girl, ji přesto označil za jednoho z nejprofesionálnějších herců, s nimiž měl tu čest pracovat.

Mladé herečce tak nezbývá než do budoucna popřát, aby jí její ambice skutečně vynesly ten správný hollywoodský úspěch.