Kdo bude ústřední postavou seriálu ZOO po odchodu Burešové a Urbana?

Kdo bude ústřední postavou seriálu ZOO po odchodu Burešové a Urbana?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě na začátku druhé řady seriálu ZOO, který na FTV Prima pokračuje po prázdninové pauze, se zdálo, že všechno bude při starém. Teď už se ale ví, že dvě hlavní postavy seriálu (zatím na neurčitou dobu) odcházejí. Proto se diváci zvědavě ptají, kdo nahradí Evu Burešovou a Roberta Urbana.

Oba hlavní protagonisté se v seriálové ZOO objevovali od samého počátku. A všichni tušili, že brzy se mezi nimi odehraje něco víc než že se jen seznámí a spřátelí.

Děj se pořádně zamotal, a tak jsme na konci první řady mohli sledovat, jak se soudce Petr Kříž v podání Roberta Urbana rozhoduje, jestli dát přednost své snoubence Markétě Tomečkové (hraje ji Michaela Petřeková) nebo jít za svůdnou barovou zpěvačkou Lady X, která je alter egem Viky Janečkové (hraje ji Eva Burešová).

Odpověď jsme se pořád ještě nedozvěděli, ale zato už s jistotou víme, že Eva Burešová již před létem dotočila a v létě porodila syna. A spolu s ní ze seriálu přinejmenším dočasně odchází i Robert Urban.

Lady Y

Už tedy víme, kdo ze seriálu odešel. Ale zároveň se také hojně diskutuje o nových postavách, které tým herců posílí a které děj dále ještě zamotají (nebo možná rozpletou). U některých z nich už teď tušíme, že budou spíš vedlejší. Ale někteří herci dávají znát, že mohou zaujmout hlavní role a stát se dominantními postavami celé série.

Diskutuje se zejména o osmnáctileté herečce Michaele Pecháčkové, která se v ZOO už delší čas objevuje jako Sidonie „Sid“ Novotná. Nově ale nastoupí na „uvolněné“ místo v baru jakožto Lady Y, kde spolu s klávesákem Lukášem (hraje ho Václav Noid Bárta), bude na konci každého odvysílaného dílu zpívat jednu cover verzi známého hitu.

Pecháčková má tedy rázem dvojroli a leckdo přemýšlí o tom, jestli se do ní díky tomu bláznivě nezamiluje sám Petr nebo jiná mužská postava seriálu.

Vypečená dvojčata

Nově se tu objevují ještě dvě netušené postavy – dvojčata Tes a Izy, z nichž se vyklubou nevlastní sestry Viky Janečkové, o nichž ona sama dosud neměla ani tušení. A jelikož Viky ze ZOO na čas mizí, je dost pravděpodobné, že právě Tes a Izy v podání hereček Barbory a Lucie Černých s dějem pěkně zamíchají a zaujmou čelní místa v seriálu. Zvlášť když jejich činy nebudou úplně poctivé a fér.

V kombinaci s jejich kamarádem, podvodníkem Charliem (toho si v nové řadě zahraje Marek Němec), budou pěkně řádit a spoustě postav zamotají hlavu. Jak už ale diváci tuší, tak v žádném správném seriálu nemůže zvítězit zlo nad dobrem.

Takže i když to i tady zpočátku bude pořádný uragán, nakonec bude muset někdo nastolit spravedlnost. A že by se k tomu účelu nakonec třeba vrátil odcházející soudce Petr Kříž? Kdoví. Nechme se nápady scénáristů překvapit.

Zdroje článku: