Nově na Netflixu: Upíří horor s Megan Foxovou

Nově na Netflixu: Upíří horor s Megan Foxovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po posledním velkém úspěchu Netflixu s „Krvavé rudé nebe“ na nás čeká další upírský horor na streamovací službě Netflix, a to „Noční zuby“. Menší roli v tomto filmu převzala i Megan Foxová!

Lidi milují upíry

S filmem „Krvavé rudé nebe“ Netflix nedávno dokázal, že upíři stále mají dostatečnou přitažlivost, aby měli u diváků značný úspěch. Není tedy divu, že streamovací služba již nyní vydává další horor s trefným jménem „Noční zuby“, ve kterém jsou krvelační tvorové opět puštěni do světa nás smrtelníků. A i když se tu objevují Megan Foxová a hvězda seriálu "Hra o trůny" Alfie Allen, oba převzali jen vedlejší roli.

Děj filmu „Noční zuby“

Aby si vydělal nějaké peníze navíc, pracuje vysokoškolák Benny (Jorge Lendeborg mladší) na jednu noc jako šofér v Los Angeles. Jeho úkol je celkem jednoduchý. Měl by vozit dvě tajemné ženy Blaire (Debby Ryanová) a Zoe (Lucy Fryová) po metropoli, aby mohly na jednu noc vyrazit na různé večírky. Benny, přitahovaný kouzlem svých zákazníků, brzy zjistí, že s ním jeho dvě pasažérky vytvořily vlastní plány.

Jak se noc začíná vymykat kontrole, Benny je vtažen doprostřed tajné války, ve které soupeřící upíří kmeny bojují s ochránci lidského světa. V čele lidí je Bennyův bratr Jay Perez (Raúl Castillo), který bere válku (doslova) smrtelně vvážně: Jeho jediným přáním je porazit krev sající kreatury navždy. Až do východu slunce se Benny ocitá v rozpacích mezi strachem a pokušením...

 

 

Zdroj: