Co v Ulici před prázdninami zůstalo bez odpovědi?

Co v Ulici před prázdninami zůstalo bez odpovědi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Osmnáctá sezóna Ulice je za dveřmi, a proto není od věci si připomenout, co v seriálu zůstalo před prázdninami bez odpovědi. Diváci se jistě těší na další hádky Prokopa a Magdy, tedy pokud jsou ti dva ještě spolu. K televizním obrazovkám je nejspíš přitáhne také nedořešená nevěra Karly. Podle ukázek to vypadá, že jí Jakub ještě zatopí. A co Gábina a rakovina? 

Prázdniny jsou dost dlouhá doba na to, aby všechno bylo jinak 

Čas prázdnin je dost dlouhý na to, aby se udály věci, které dokážou stávajícími vztahy doslova zamávat. Své by o tom mohl říct Lumír Nykl, kterému prázdniny doslova ukradly Kateřinu (herečka Martina Randová). Ta odjela do Itálie za dcerou o měsíc dříve, než původně předpokládala. Také Lumír má své povinnosti, které mu nedovolí s Kateřinou být ihned po jejím návratu. Jediný, kdo má z tak dlouhého odloučení radost, je Vilma Nyklová. Ta dokonce tajně doufá v ten nejhorší možný scénář, tedy že ti dva půjdou od sebe. Ale tak zlé to snad nebude! 

Lepší by to dokonce mohlo být i s Gábinou, jejíž prázdniny se nesly v duchu chemoterapie. Na zákeřnou nemoc naštěstí není sama a diváci doufají, že vztah Hermana a Gábiny to jen posílí. 

V 18. sezóně Ulice se dozvíme jak to dopadne s Gábinou, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Komplikované to ve vztazích bude mít také Karla. Ta sice procitla, ale její nevěra stejně nejspíš praskne. Jakub má totiž na rozchod jiný názor a hrozí, že její rodině vyzradí všechny ty intimnosti, které se na něm Karla dopustila.

A jak to bude s Prokopem a Magdou?

Magda v Ulici před prázdninami rozjela dějovou linku, která by se mohla jmenovat „jak si zaručeně pokazit život“. Odmítla muže, kterého už v životě nemá šanci potkat, a místo toho dala přednost Prokopovi. Ten jí za její životní rozhodnutí poděkoval tím, že na prázdniny odjel do Španělska bez ní – a k tomu všemu ještě za svojí bývalou holkou. To je dáreček, viďte? 

Zdroj článku:
  • Autorský text