Ulice: Dokáže Mára snést ohromnou zradu a Karle odpustit?

Ulice: Dokáže Mára snést ohromnou zradu a Karle odpustit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Karly a Máry byl plný turbulencí. Když už se zdálo, že je z nich konečně šťastná rodinka se vším všudy, přichází další zvrat v podobě Karliny nevěry. Podaří se jim vztah ještě zachránit, nebo už to nemá smysl?

Trocha historie o vztahu Karly a Máry

Karla se s Márou dala dohromady už před poměrně dlouhou dobou. Mára byl v té době nezadaný a po rozchodu s Monikou, se kterou tvořil pár také nějakou tu dobu. Začátky vztahu s Karlou byly rozpačité, ale později se všechno usadilo. Začali společně bydlet a postupně pracovat na nových plánech. Jedním z plánů bylo vlastní dítě. To se jim ale dlouho nedařilo.

K tomu jim do života vstoupil Vojta, o kterého zabojovali, aby se mohl stát jejich adoptivním synem. I přes problémy s otěhotněním Karly se zdál být celý vztah na pevných základech. Nakonec byli za svou snahu dokonce odměněni nejenom tím, že do péče získali Vojtu, ale že snažení o vlastní dítě bylo úspěšné a narodil se malý Karlík.

Karla byla osudovou ženou Kryštofa, přišla po Monice Farské, Zdroj: TV Nova

První větší klín zaražený do pevných základů jejich vztahu ale přichází ve chvíli, kdy si Mára rozjede tajné nelegální kšefty s cigaretami. A to i přesto, že má doma policistku a tuší, že by se to Karle rozhodně nelíbilo. Jakmile to Karla zjistí, zdá se, že kvůli velkému zklamání a pocitům zrady jejich vztah skončí. Jako způsob řešení jejich krize i vzniklých finančních dluhů odjíždí Mára pracovat na plošinu. Po jeho návratu se zdá, že mu Karla již odpustila a rodinka se těší spokojenému životu.

Když je všechno v nejlepším pořádku, Jakub zamotá Karle hlavu

Jenže to by nebyla Ulice, aby nás nepřekvapil nový zvrat. Po šťastném období přichází komplikace pro vztah Máry a Karly, kterým je scenárista Jakub. Karla nejdříve jeho dvoření poměrně zdatně odolává, ale nakonec do toho spadne až po uši a zamiluje se. Celou jejich aférku se jim jakýmsi zázrakem podaří udržet v tajnosti. Nakonec Karla přichází k rozumu a s Jakubem se rozchází. Ten to však těžce nese a hrozí sebevraždou, takže je vzniká nebezpečí, že se jejich společná minulost ještě provalí.

Dokáže Mára rozdýchat podraz od Karly?

Poté, co se Věrka značně baví s Jakubem, protože má potřebu ho zachránit, to vypadá, že už je na spadnutí velké odhalení Karliny nevěry. Pokud se tak stane, dokáže Mára snést ohromnou zradu a Karle odpustit? Nebo je to konec pro jejich vztah?

Musí myslet také na to, že nyní spolu mají dvě malé děti. Podle Karlina chování však není jisté, jestli Máru ještě vůbec miluje. To, že se rozhodla dát přednost rodině před románkem s Jakubem, totiž možná nemusí být dostačující důkaz ve chvíli, kdy pravda vyjde najevo. A jako policistka Karla pravděpodobně tuší, že by byl opravdu velký zázrak, kdyby se nikdo z rodiny nic nedozvěděl. Teď nezbývá nic jiného, než čekat, jak na celou situaci případně zareaguje právě Mára.

Zdroje článku: