Napínavá Ulice: Na Vilmu Nyklovou jdou infarktové stavy. Koho souboj mezi Nyklovými a Kateřinou postihne?

Napínavá Ulice: Na Vilmu Nyklovou jdou infarktové stavy. Koho souboj mezi Nyklovými a Kateřinou postihne?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vilma Nyklová je sice starší dáma, která by měla plést šály a hlídat vnoučka, ale to není nic pro ni. Radši se pustí do konkurenčního boje s vedlejším podnikem, hospodou U Jindřicha. V 4122. dílu vytasí stejné zbraně jako servírka Pumrová. Vendula bude hlavní aktérkou narovnání dohadů i milostného vztahu. Setkání Áji a Mária ji hodně rozhodí.

Celý svár mezi oběma podniky se bude snažit narovnat Vendula, která se i přes svůj pokročilý těhotenský stav vydá do hospody a pokusí se majitelce Kateřině rozumně domluvit. Ta je ale zatvrzelá a ukřivděná, a tak s ní dohoda nebude jednoduchá. Podaří se Vendule urovnat vztahy mezi jejich rodinou a novou podnikatelkou? Kateřina navrhne jedno řešení, které by jistě vzájemným vztahům pomohlo. Celé to ale stojí na Vilmě Nyklové. Překoná své ego a zachrání tak i svůj podnik?

 

I s Věrou Marečkovou šijí všichni čerti. Svrbí ji prsty, protože ji všichni hlídají, aby se šetřila. Pustí se alespoň do lehkého úklidu domácnosti, když už nemůže chodit uklízet pracovně. Tuto službu na sebe vzali Kryštof s Karlou. Věrka však dokáže vytočit člověka, i když poslouchá a dělá, nebo nedělá, co má. Třeba Luboše.

 

Ájá řeší úplně jiný problém. Sama by asi nikdy nečekala, že by Mária měla takovou nutkavou potřebu přesvědčit, že o něj stojí, a že jí chybí. Vendula se znovu pouští do akce, tentokrát pomáhá Áje získat Máriovu důvěru nazpět. Jeho srdce totiž získávat nemusí, v něm je stále hluboko zakořeněná. Naplánuje nečekanou schůzku, aby se Ája mohla s Máriem setkat, pokusit se mu všechno vysvětlit a dát mu najevo, jak moc ho miluje. Uvěří ji, i když už ho tolikrát zklamala a podvedla? Jejich setkání bude plné emocí a slz. Dopadne rodinným happy endem nebo velkým trestem pro Áju? Konec s Vendulou patřičně zamává. 

zdroj:

  • autorský text