Bude Věra nenávidět Karlu, až se dozví, co provedla? Nebo ji pochopí?

Bude Věra nenávidět Karlu, až se dozví, co provedla? Nebo ji pochopí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Karla je po nevěře s Jakubem Štěpánkem tiše a ani nedutá, Věra kolem její rodiny zase krouží jako ostříž. Ta ženská by si měla dát rozhodně pohov, protože to, co by mohla zjistit, si za rámeček nedá. Tak nač si před Vánoci přivodit infarktové stavy? Stejně si ale neodpustíme otázku, co myslíte, že by udělala, kdyby to na Karlu prasklo? 

U Marečků klid i střídavě zataženo 

Po tom, co spisovatel Jakub Štěpánek u Marečků způsobil naprostou bouři, je v rodině klid. Teda zdánlivý. Pod pokličkou to stále hodně vře a aby také ne. Takové parohy, které mu Karla nasadila, Mára jen tak nesundá. Teď je však pro oba podstatné, aby Karlin zálet neovlivnil jejich dvě děti a aby se o něm nedozvěděla Věrka.

Nicméně ta má na průšvihy čich. Tím, jak do všeho strká svůj zvědavý nos, reálně hrozí, že se o poměru Karly s Jakubem dozví. Co myslíte, bude mít pochopení pro Jakubovy krásné oči, které si nějakým způsobem získaly i ji samotnou? Nebo už nikdy nepřekročí práh Karlina bytu, pokud v něm bude zároveň i ona? Přitom lze usuzovat, že nám Věrka maličko vypadla z kondice.

Věrka již jako vyšetřovatelka není v kondici, když nevidí, jak vážné to u Karly a Máry je. Zdroj: TV Nova

Už od začátku svého působení totiž v Ulici budí dojem hlavního vyšetřovatele. Potom je ale divné, že v tomto případě má tolik indicií a případ ne a ne vyřešit. Vždyť samotný Jakub Štěpánek se za ní zastavil, aby jí o románku řekl. Už je ale blízko. Všimla si netradičního chování svého syna i toho, že jí Dominika tehdy v Coolně něco zamlčovala. 

Nabízí se otázka, co Věrka udělá, až se ukáže, že místo práce skákala Karla k Jakubovi do postele. Ani ona ani její syn však netuší, že situace s Karlou, která se poslední dobou chová jako ten největší svatoušek a vzorná ženuška, byla o dost vážnější. Vždyť pokud si dobře pamatujete, stačilo málo, aby sebrala kluky a od Máry jen tak odešla. Karla může být ráda, že si tenhle podstatný detail nakonec může nechat pro sebe. 

Co by na to řekla Monika Farská, kdyby věděla, že si Věra Karlu maluje až příliš růžově? 

Velkou nespravedlnost by ostatně v chování Věrky spatřovala i bývalka Máry Monika Farská, které Věra nemohla přijít na jméno. Možná to bylo tím, že Monika nebyla kdovíjaký rodinný typ. Ovšem pravdou je to, že to, co u Moniky byl problém, to Karle prochází. Karla se totiž bůhvíproč může celý den válet s milencem v posteli a Věrka se jí za to ještě mileráda postará o děti. To Monika nemohla na lince nechat ani neuklizený hrnek po kávě, jinak by byla ta nejšpatnější...

Zdroj článku:
  • Autorský text