Vendula hází očkem po mladém Hložánkovi! Měl by se Pavlík obávat nejhoršího?

Vendula hází očkem po mladém Hložánkovi! Měl by se Pavlík obávat nejhoršího?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vendule se vždycky svíralo srdce a klepala kolena při pohledu na elegantního mladíka v obleku. Prvním takovým byl slizoun Robert Bláha, teď je to zase sympaťák Jirka Hložánek. Pavlík začíná větřit trable – a možná právem. Mohla by ho snad Vendulka doopravdy podvést?

Jirka Hložánek je v bistru pečený vařený

Od doby, co se mladý Hložánek (Ondřej Havel) stal starostou a začal se čím dál častěji objevovat v Lumírově kanceláři, na něm může Vendula (Anežka Rusevová) oči nechat. Celá se rozjasní, když se dotyčný objeví na obzoru, a z hrudi jí unikne blažený povzdech. Je to bezpochyby proto, že pohledný a sympatický Jirka se cestou za Lumírem rád stavuje právě v bistru, kde ochutnává některá z vyhlášených jídel a oslňuje Vendulu zářivými úsměvy.

Vendy navíc nezaváhala a rozhodla se starostovy přítomnosti využít k tomu, aby vznesla nějaké dotazy a návrhy na zlepšení. Takže si rozhodně mají o čem povídat. Jakožto máma i podnikatelka má k řadě věcí výhrady nebo jen drobné připomínky a Jirka je pochopitelně ochoten každý bod důkladně projednat. To už se ale příliš nezamlouvá nabručenému Pavlíkovi (Jan Řezníček).

Fešní kravaťáci jsou Vendulčin typ

Poslední dobou Jirka navštěvuje bistro opravdu podezřele často a začal si toho všímat i Vendulčin manžel. Pavel je známý pohodář, tedy pokud někdo neohrožuje nebo neuráží jeho rodinu, viď, Mastňochu? Pak nejde pro facku daleko. Takže by si měl pan ambiciozní starosta začít dávat pozor a nemotat se kolem jeho manželky. Lumír (Václav Svoboda) sice tvrdí, že by to Jirku ani nenapadlo, a kdyby snad, sám by ho vynesl v zubech. Mário (Jiří Kniha) by si na to ale asi nevsadil.

Stejně jako Pavlík si dobře vzpomíná na jistého Roberta Bláhu (Vuk Čelebić), frajírka v obleku, jenž pracoval na radnici a díky pověstnému šarmu dostal každou ženskou, na kterou si jen ukázal. I Vendula tehdy propadla jeho kouzlu. Pavlíkova manželka má zkrátka z nějakého důvodu slabost pro tyhle krasavce s kravatou. Co když se historie bude opakovat? A co když Jirka – na rozdíl od Roberta – Vendulčinu přízeň neodmítne?

Vzpomínáte na Roberta? Vzal si Adrianu, ale nedopadlo to s ním dobře. Zdroj: TV Nova

Schyluje se k další nevěře v Ulici?

Doufejme, že Vendula se nenechá ovládnout hormony a zachová si zdravý rozum. Určitě by nechtěla dopadnout jako Karla, která si Jakubem nechala zamotat hlavu a pak kvůli němu málem rozbila celou rodinu. Ačkoli to se nejspíš ještě může stát, dramatická situace mezi Karlou a Kryštofem se zatím neuklidnila. Snad tomu napomůže Vojta a jeho dojemný dopis Ježíškovi, v němž prosí, aby se rodiče přestali hádat a aby se měli zase rádi.

Eliška je zatím ale příliš malá na to, aby v případě potřeby mohla zasáhnout a udobřit vlastní rozhádané rodiče. Modleme se, aby to nebylo nutné, jelikož Pavlík a Vendulka jsou ohrožený druh – jeden z posledních (ne-li úplně poslední) párů v Ulici, které dosud nepoznamenala partnerská krize a nevěra. Byla by vážně škoda, kdyby si to pokazili.

Pamatujete, jak Pavlík s Vendulkou začínali? Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text