Jakou roli bude mít v 18. sezóně Ulice Tomáš Zástěra? Může to být kdokoliv

Jakou roli bude mít v 18. sezóně Ulice Tomáš Zástěra? Může to být kdokoliv
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už před prázdninami se v Ulici mihla zpráva, že v ní bude účinkovat také Tomáš Zástěra. Vypadalo to, že se v Ulici objeví ještě před prázdninami, ale nebylo tomu tak. Na tom, že se Tomáš Zástěra v Ulici objeví, však scenáristé pořád trvají. Tak koho bude hrát?

Koho si v 18. sezóně zahraje Tomáš Zástěra? 

Osmnáctá sezóna Ulice přizve do dění spoustu nových postav, které budou mít za cíl její děj nějak oživit. Mimo moderátora Ondřeje Havla, který se do Ulice vrací jako Jirka Hložánek, se v Ulici podle všeho má objevit také moderátor Tomáš Zástěra. Dosud však není jasné, koho asi bude hrát. Dostane postavu s delším dějem, nebo se v seriálu jen mihne kvůli jeho pracovní zaneprázdněnosti? To uvidíme v TV v Ulici už příští týden. Do té chvíle nám nezbude nic jiného, než hádat. Připlete se Zástěra k pokusu o sebevraždu Jakuba Štěpánka? Nebo zaviní autonehodu v rodině Klímových? Bude důvodem, že Skyler přijede z Amsterdamu předčasně a rozrušená? Nebo bude další novou tváří na politické scéně Ulice? 

Nebo že by si Blanka našla nového chlapa a chlubila se s tím Amálce?, Zdroj: TV Nova

Ať už si Tomáš Zástěra v Ulici zahraje kohokoliv, diváci si na nové děje a postavy budou muset nejdříve zvyknout. Přece jen jsou spíše zvědaví na to, jak dopadnou jejich stávající hrdinové. Nové postavy mohou na začátku v Ulici působit trošku rušivě. Dříve nebo později však do rodiny seriálu Ulice jistě zapadnou.

Tomáš Zástěra teď může hrát opravdu kohokoliv

Zatím neexistuje moc indícií, které by prozradily, koho bude moderátor Tomáš Zástěra hrát. Proto může hrát opravdu kohokoliv. Třeba nového zákazníka firmy Klíma a Knobloch. Třeba bude problematický a Vítek s Milošem se u něj zapotí. Nebo třeba bude Zástěra novou posilou učitelského sboru. Možná znovu rozvíří vody vztahu Prokopa a Magdy, kteří se podle upoutávek znovu usmíří po předprázdninové rozepři. Uvidíme. Ostatně se říká, že kdo si počká, ten se dočká!

Zdroj článku:
  • Autorský text