Ulice: Slamění vdovci Pavlík a Mário

Ulice: Slamění vdovci Pavlík a Mário
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se pro diváky chystá jedno velké překvapení. V budoucích dílech budou mít možnost zjistit, že i do této chvíle spíše nesmělý Pavel umí mít hříšné myšlenky. O tom koneckonců netušila ani Vendula. Ta se s novým zjištěním bude muset nějak vypořádat. 

Pavel a Mário se na chvíli ocitli bez partnerek a už je pokouší atraktivní žena 

Vendula a Ája se v brzké době rozhodnou udělat něco pro své zdraví a spolu s dětmi odjedou na ozdravný pobyt. To ještě ale netuší, že když se vrátí, najdou své dva chlapy v úplně jiném rozpoložení, než ve kterém je opouštěly. Úplně nečekaně se totiž v Ulici objeví Martina. Ta dosavadními kartami docela divoce zamíchá. Bude ji Kateřina muset krotit, aby kvůli ní neupadla v nelibost Nyklů ještě více? Uvidíme! Co víme, je fakt, že se do případu až po uši namočí Mário s Pavlíkem. Jenže zatímco u Mária je jeho mírně záletnické chování běžné, u Pavla s tím nikdo počítat nebude.

Hlavně v něm ale Martina zažehne jiskru touhy. Podaří se mu ji uhasit, nebo si hašení bude muset vzít na starost Vendula? Ta, ačkoliv teď zhubla a sebevědomí jí nechybí, tak nějak cítí, že Martina je úplně jiný level. Jen jestli ona sama v Pavlovi nezažehla důvod k tomu, aby si hleděl cizích slečen. Možná to s Hložánkem přece jen přepískla. Ačkoliv s tím nepočítala, bude muset oprášit své ženské zbraně. Alespoň to trochu rozbije nudu, kterou mezi sebou mají. Pavlík je totiž chlap k pohledání. Své manželce neodmlouvá a ve všem, co si vymyslí, ji podporuje. Navíc hlídá malou Elišku a k tomu chodí do práce. Co víc si od manžela může žena po porodu přát? Třeba to, aby ho neokouzlila první kráska, která mu vběhne do cesty!

Scenáristé si pro diváky přichystali celkem vtipné zamotání děje kolem Venduly a jejího Pavlíka. Už dlouho se kolem nich nic nedělo, a tak nejspíš usoudili, že je čas jim přichystat zpestření. Kdo by čekal, že se bude muset znovu Vendula ohánět, aby k sobě Pavlíka zpátky přitáhla?

U Nyklů bude zase živo

Proč je rodina Nyklových v Ulici od samého začátku a o jejím konci scenáristé vůbec neuvažují? Je to hlavně proto, že se v ní pořád něco děje. Po dějové stránce má rodina Nyklů co nabídnout. A když už se zdálo, že se její děj maličko upozadí, bum! Scenáristé do děje přivádějí dceru Kateřiny Martinu. Ta do této chvíle podnikala v Itálii. Něco se tam ale muselo stát, že se Martina zničehonic rozhodla přijet za svou mámou s kufry, jako by zde chtěla zůstat.

A ona má přesně tohle v plánu. Zůstat a porozhlédnout se po možnostech, které jí život v Česku nabídne. Jenže krásná Martina s sebou přinese i spoustu komplikací. Především Vendula se zapotí, aby svého Pavlíka probudila ze slastného opojení. Je snad v Ulici další nevěra na spadnutí? Rozpoutá se v některém vztahu to, co nyní bují mezi Frantou a Bárou? Uvidíme!

Zdroj článku:
  • Autorský text