Pravda a mýty o krásce ze seriálu Ulice: Opravdu Šárka Vaculíková vášnivě sváděla Marka Lamboru přede všemi na veřejnosti?

Pravda a mýty o krásce ze seriálu Ulice: Opravdu Šárka Vaculíková vášnivě sváděla Marka Lamboru přede všemi na veřejnosti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Často je soukromý život našich slavných tváří propírán na veřejnosti. Neuniká tomu ani milá a usměvavá herečka Šárka Vaculíková, která si své soukromí snaží střežit. Na povrch tedy během několik let vyplynulo již mnoho pravd i mýtů o její osobě a životě. Čemu z toho můžeme věřit a co byla jen senzační “kachna”?

Nejčastěji je Šárka Vaculíková pro svou štíhlost spojovaná s nějakou poruchou příjmu. Bulimie a anorexie jsou nejskloňovanějšími z nich. Ničím z toho herečka naštěstí netrpí. Jí pravidelně alespoň třikrát denně, ráda si pochutnává na všem možném, jen má dle jejích slov rychlé životní i profesní tempo a od přírody vynikající spalování. Jediné, na co musí při svém stravování dbát, je její alergie na lepek. 

Je neteří našeho slavného herce Lukáše Vaculíka. To je fakt, který ani příjmením nezapře. Neznamená to však, že by této přízně kdy využila. Dokonce se vždy slavného strýce snažila zapřít a ukázat, že i bez něj může být úspěšná. 

Jednou společnost popudila fotografie Šárky Vaculíkové s mladým krasavcem Markem Lamborou. A ihned se spekulovalo o jejich vášnivém mileneckém polibku. O nic takového se však nejednalo. Jak Šárka sama říká, jednalo se jen o nevinné políbení jejího přítele po koncertu. O žádné dráždění Lambory v rudých šatech na veřejnosti se tedy nejednalo. 

Účinkovala v tanečním projektu Roztančené jeviště s tanečním partnerem Ondřejem Borským. Tak, jako tomu bývá třeba ve StarDance, tanec sbližuje a z každého dílu vzešel alespoň jeden milenecký pár – z některých se dokonce stali i životní partneři či manželé. Takovými jsou například Jitka Čvančarová a Petr Čadek, anebo Marie Doležalová a Marek Zelinka. A tak i na Šárku padlo podezření, zda mezi ní a jejím tanečníkem nepřeskočila jiskra. Sice odpovídala s rozpačitým úsměvem, ale nepřeskočila. V té době již soukromě “tančila” s někým jiným. 

Je neteří našeho slavného herce Lukáše Vaculíka.

Šárka má oblibu v tanci o tyči. To je pravda, jen se nejedná o tyč ve striptýzovém baru, ale o čistokrevní sport a tanec zvaný Pole dance. Tyče v nočním podniku se chopila jen za účelem natáčení seriálu Ulice, kdy jako Adriana Pešková zlobila a provokovala. K Pole dance si ale díky nácviku této role vypěstovala vřelý vztah, takže o tyči tančí dál. 

Zdroj: