Manžel Terezy Jordánové z Ulice, oblíbený herec Matouš Ruml se objeví v novém filmu Jedině Tereza. O čem bude?

Manžel Terezy Jordánové z Ulice, oblíbený herec Matouš Ruml se objeví v novém filmu Jedině Tereza. O čem bude?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici si zahrál kantora vyučujícího na stejném gymnáziu jako byla učitelkou češtiny jeho láska, kráska Tereza Jordánová v podání Patricie Pagáčové (dříve Solaříkové). Na krásky jako herecké partnerky má herec Matouš Ruml vůbec veliké štěstí. Která na něj tentokrát čeká ve filmu Jedině Tereza, který uvidíme brzy v našich kinech?

Jako Lexa ze zábavného českého sitcomu Comeback u dívek a žen úspěšný nebyl. První kráska v pořadí, Kristýna Leichtová, ho považovala za směšného bratra její kamarádky. Tak jako Lexa, i další postavy Matouše Rumla, jen v o trochu starším podání, působily na ženy spíše jako vtipní podivínští kamarádi než jako muži jejich snů. Roztržitého zamilovaného mladíka si zahrál i v romantické komedii s Miroslavem Donutilem 10 pravidel, jak sbalit holku. Zde mu hereckou partnerkou byla nádherná slovenská herečka Kristína Svarinská. S tou si o dva roky později zahrál v další romantické komedii Bezva ženská na krku. Tady už Matouš Ruml ztvárnil postavu lesního inženýra a Kristína Svarinská byla jeho manželkou, dokonce měli i dvě děti. Nutno podotknout, že jim to spolu slušelo.

Tereza Jordánová, Patrície Pagáčová

Tereza Jordánová vs. Patrície Pagáčová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Stejně tak mu to sluší i po boku herecké kolegyně s okouzlujícím úsměvem, Patricie Pagáčové (za svobodna Solaříkové). Hráli spolu dva kantory gymnázia v nekonečném seriálu Ulice. S Patricií potom Matouš Ruml natočil ještě klip k písni Marka Ztraceného Naše cesty.   

Letos v září se nadšenci českých filmů mohou těšit na komedii Jedině Tereza, kde se Matouš Ruml objeví po boku hereckých kolegů Igora Orozoviče, Davida Matáska a půvabné herečky Veroniky Khek Kubařové. Matouš Ruml si zde zahraje postavu Karla, filmového fanatika, kamaráda Tomáše (Igora Orozoviče), který se snaží napravit zpackaný vztah se svou milovanou Terezou (Veronika Khek Kubařová). Karel se nechá inspirovat scénami ze slavných romantických filmů. 

Zdroj: