Martina Randová z Ulice: Hledám hodného muže, co nebude zahýbat

Martina Randová z Ulice: Hledám hodného muže, co nebude zahýbat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Martina Randová byla dlouho známá pouze těm, kteří na ni chodili do divadla. Jinak se o ní příliš nevědělo, dokud se prakticky přes noc nestala slavnou díky Heluš z Ordinace v růžové zahradě 2. V talkshow Face To Face se rozpovídala o svých začátcích na Fidlovačce i představách ideálního muže.

Co Heluš a Boban prožívali, se skutečně stalo

Před lety naskočila Martina Randová do Ordinace jako nepříliš sympatická a podivná postava, která utvořila pár s Martinem Zounarem. Jako Heluš a Boban se často dostávali do bizarních situací, o nichž si mnohdy sami říkali, že už jsou přes čáru. Ale diváci možná netuší, že všechny ty zarážející a bláznivé věci, které točili, se lidem v reálném životě staly. Herečka, kterou proslavila právě role Heluš, se v talkshow Face To Face před časem rozpovídala nejen o tom, ale např. také o natáčení milostných scén s Martinem Zounarem, během nichž prý vyváděli tak, že s nimi pravidelně padala postel. Rekvizitáři ji museli podpírat cihlami.

Začátky v Praze byly krušné. Martina neměla ani na nájem

V šestnácti letech si Martina střihla miniaturní roli v Discopříběhu. Režisér Soukup si ji tehdy vybral na malou scénku s Rudolfem Hrušínským, kterou pak stejně vypustili, ale i tak to pro ni byla významná chvíle. Napadlo ji, že by nebylo špatné vydat se právě tímhle uměleckým směrem.

Z mosteckého divadla odešla do Prahy, aby si zkusila, jestli ve „velkém světě“ obstojí. Neměla práci ani peníze na nájem, stěhovala se různě po přátelích a rozprodávala věci, aby vůbec nějak vyšla. Bylo to pro ni náročné období, během něhož se naštěstí dostala do obchodního oddělení Divadla Na Fidlovačce. Zde začala prodávat lístky, což bylo pořád lepší než pracovat v hospodě, přesto se necítila šťastná. Byla jen kousíček od jeviště, na němž nemohla vystupovat. Pak jí nabídli malou roli a ona se postupně vypracovala přes další menší úlohy k těm výraznějším.

Ráda by se vrátila k moderování pořadu Mladší o pár let

Zkušenost s prací v hospodě se Martině hodila, když z Ordinace přeskočila do Ulice, kde nyní hraje hospodskou Kateřinu. Byla to jistě cenná zkušenost, ale i velká dřina, k níž by se vracet nechtěla. Kdyby snad nemohla nadále pracovat jako herečka, přála by si pečovat o pejsky v útulku. Momentálně je ale spokojená v Ulici, kde ji milí kolegové přijali s otevřenou náručí.

Pokud jste sledovali pořad Mladší o pár let, určitě víte, že Martina Randová si zkusila také profesi televizní moderátorky. Upřímně ji mrzí, že už pořad nepokračuje, protože lidem skutečně pomáhal a měl i výbornou sledovanost. Jeho návrat by vítala.

Na vzhledu muže nezáleží. Ať je hodný a věrný

Martina promluvila i o tom, jak se s věkem změnily její nároky na ideálního muže. Když byla mladá, chtěla vysokého, tmavého, zajímavého. Teď by si přála, aby byl hlavně hodný, nezahýbal jí a měl ji rád takovou, jaká je. A samozřejmě aby ona měla ráda jeho. Na otázku, proč si nepořídila vlastní rodinu, odpověděla, že zkrátka nenašla nikoho, s kým by dítě chtěla, a pokud ano, zjistila posléze, že dotyčný už ho má s někým jiným. To ji pak přimělo stáhnout se do sebe na několik let. Rozhodně ale nehází flintu do žita, pokud jde o hledání spřízněné duše.

Věřím tomu, že na starý kolena na tý lavičce v parku nějakýho toho dědouška chytnu.

Zdroj článku: