Ulice v 1. polovině dubna: Místo koledy útěk z domova, nová pracovní nabídka a špionáž s nejistým výsledkem

Ulice v 1. polovině dubna: Místo koledy útěk z domova, nová pracovní nabídka a špionáž s nejistým výsledkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vojta a Milošek vezmou věci do vlastních rukou – utečou od svých rodin. Magda zvažuje neodolatelnou pracovní nabídku. Blanku trápí dceřin zhoršující se stav. Evžen podezírá Julii, že má na Kristýniných problémech značný podíl viny. Kolem Venduly se něco děje a špionka Vilma zjistí, co to je.

Vojta s Miloškem utečou z domova

Letošní Velikonoční pondělí v Ulici bude všelijaké, ale rozhodně ne klidné, protože dva malí raubíři využijí šance k útěku z domova. Spolužáci a kamarádi Vojta Mareček a Milošek Knobloch pod záminkou koledy vyrazí do ulic a vytratí se do neznáma. Počítají s tím, že během tak rušného dne si toho nikdo hned tak nevšimne. Jak jejich dobrodružná výprava dopadne a co provede se vztahy v obou rodinách?

Kristýna odmítne brát léky

Kristýna se už celé měsíce potýká se zákeřnými záchvaty úzkosti, které se časem nelepší, spíše naopak. Přesto věří, že jí ze zdravotních problémů pomůže terapie s koučkou Julií. Blančin partner Evžen o tom začne silně pochybovat, a když Kristýna doma oznámí, že nehodlá užívat léky předepsané lékařem, dojde trpělivost i Blance, kterou dceřin stav pochopitelně velmi trápí. Zajde přímo za Julií, aby si s ní o tom promluvila. Vzápětí se však věci obrátí proti ní. Před čím Blanku varuje Evžen a kdo Kristýně poskytne další nestranný názor?

Kristýna Julii bezmezně důvěřuje.
Kristýna Julii bezmezně důvěřuje. | Zdroj: TV Nova

Magdě se dostane zajímavé pracovní příležitosti

Magda obdrží lákavou pracovní nabídku, jakou člověk dostane třeba jen jednou za život. Odmítnout takovou příležitost není snadné, a tak bude mít mladá učitelka určitě o čem přemýšlet. Zejména musí zvážit to, že musí brát ohled i na Prokopa, s nímž nejen žije, ale také pracuje v jedné škole. Někdy to může být výhodné, jindy spíše na škodu. Je tedy zapotřebí zvážit spoustu věcí. Velké dilema však v souvislosti s Magdou aktuálně řeší i sám Prokop a Irena. Čím se ti dva zabývají a k čemu dospějí?

Špionka Nyklová se pídí po informacích

Lumíra překvapí novinka týkající se jeho dcery Venduly. Aby se ujistil, že něco nepochopil špatně, zeptá se na to pro jistotu mámy. Vilma, jak známo, vždycky ví, co se kde šustne. Asi to ale nebyl nejchytřejší nápad, protože baba Nyklová neprodleně vyrazí do akce s úmyslem odhalit pravý stav věcí, ale nepočíná si při tom právě nenápadně. Neodbytné vyzvídání ji samozřejmě rychle prozradí. Co svou bezbřehou zvědavostí a všetečnými otázkami způsobí tentokrát?

Skyler dá Františkovi ultimátum

Vztah se Skyler očividně nesvědčí Františkovu studiu. Nejdřív si kvůli ní zadělal na pořádný průšvih, když zazdil důležité natáčení, a to jen proto, aby ji mohl jet vyzvednout k benzince. Teď by se vážně potřeboval soustředit na dokončení bakalářské práce, ale opět musí řešit Skyler, která se kvůli svému veledůležitému projektu hodlá přesunout do Amsterodamu. Panovačná slečna přitom stále doufá, že Franta bude na projektu pracovat s ní. Netrápí ji to ale tolik jako jistý nezvaný host, k němuž dokonce přibude i jeho klon. Tohle Skyler hned tak nevydýchá.

Skyler si hodlá opět prosadit svou.
Skyler si hodlá opět prosadit svou. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova