Drsná pomsta v Ulici: Mára unese Jakuba! Jak si to s ním vyřídí?

Drsná pomsta v Ulici: Mára unese Jakuba! Jak si to s ním vyřídí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Policejní vyšetřování evidentně uvázlo na mrtvém bodě. Tak se to alespoň jeví Márovi. Netrpělivost a touha po pomstě ho přimějí rozjet vlastní odvetnou akci. Spolu s Brunem odvleče Jakuba do lesa, kde na pana scenáristu čeká vykopaný hrob. Jaký postih bude Márovi hrozit za výhrůžky smrtí?

Snaží se policisté zamést kauzu pod koberec?

Člověk by si myslel, že přiznání nevěry bude to nejhorší, co Kryštof od Karly kdy uslyší. Ještě víc ho ale rozrušila zpráva, že Jakub (Jan Mansfeld) zřejmě plánoval unést malého Vojtu (Felix Šrámek).

[[[[[article:6632]]]]]

Karla (Markéta Stehlíková) už na vyšinutého pana scenáristu podala trestní oznámení a zařídila rodině policejní ochranu. Kryštof (Kryštof Rímský) pochopitelně doufal, že se rozjede pořádné vyšetřování, na jehož konci Jakub zapadne do cely a dlouho z ní nevyleze. Naneštěstí se dozvěděl, že viníci z podobných případů většinou vyváznou maximálně s podmínkou. Málokdy někdo skutečně skončí ve vězení. Kryštofovi připadá takový trest nedostatečný, navíc ho už dlouho trápí pocit, že policie se v dané záležitosti zrovna nepřetrhne. Nikdo z rodiny nebyl dosud předvolán k výslechu a žádné novinky nepřicházejí ani od Jirky Hermana, jenž Máru ujistil, že nikdo nic nezdržuje. Přesto se takzvané vyšetřování nesnesitelně vleče a nejspíš vyšumí do ztracena.

Mára si na Jakuba vymyslí pořádně drsnou pomstu

Mára a Bruno opouštějí Jakuba pohozeného v hrobě. Zdroj: TV Nova

Mára se rozhodne vzít věci do vlastních rukou a pomstít se Jakubovi bez ohledu na následky – nejen za to, že mu chtěl unést syna, ale i za nasazené parohy. Jaký dopad bude mít jeho čin na Karlu a ostatní, to v osudnou chvíli vůbec neřeší. Zosnuje odplatu, na jakou Štěpánek nezapomene a která mu vyšle jasný signál, aby se od Marečkových držel dál. Spojence pro svůj ďábelský plán najde Kryštof v Brunovi, jenž touží dát Jakubovi za vyučenou už pěkně dlouho.

Společně nalákají Jakuba do Márova auta a odvezou ho na odlehlé místo v lese. Tam ho Mára shodí do čerstvě vykopaného hrobu a pohrozí mu paralyzérem. Šikovná věcička by Štěpánka znehybněla dostatečně dlouho na to, aby ho mohli pohřbít zaživa. Zůstane ale jen u výhrůžek, nebo Kryštof zajde ještě dál?

Kreativní producentka bedlivě pozorovala vývoj na place. Zdroj: TV Nova

Jan Mansfeld slaví narozeniny a loučí se s Ulicí

Osud tomu chtěl, že natáčení Jakubova únosu vyšlo právě na poslední natáčecí den Jana Mansfelda v Ulici. Současně to byl den jeho dvaatřicátých narozenin. Jak se k této vtipné náhodě vyjádřil samotný herec? „Když jsem se dozvěděl, že na své narozeniny skončím v hrobě jako Jakub Štěpánek, přišlo mi to vlastně jako ideální rozloučení s touto postavou. Jakub Štěpánek je psychopat a u diváků vyvolával velké emoce.“

Reakce byly veskrze pozitivní, diváci chválili, jak uvěřitelně jsem Jakuba hrál, ale občas bohužel došlo i na slovní útoky mířené přímo proti mně. Jelikož se snažím na všechny zprávy odepisovat, většinou se mi podařilo dovysvětlit, že Jakuba jen hraju. Pak většinou přišla i omluva a za to jsem byl rád.“

V poslední natáčecí den Jana Mansfelda se s ním přišly rozloučit producentky Ulice. Zdroj: TV Nova

Poslední natáčecí den i narozeniny je zapotřebí oslavit. Honza ale s divokým večírkem příliš nespěchá: „Dalo by se říct, že jsem právě teď vstal z mrtvých. A necítím se úplně nejlépe, možná na mě něco leze. Takže dneska si zřejmě dám jen jednoho zdravotního a půjdu spát. Narozeniny oslavíme později.“

Přejeme Janu Mansfeldovi všechno nejlepší! A jak drsně se Mára Jakubovi pomstí, můžete sledovat už teď na Voyo nebo ve čtvrtek 27. října 2022 od 18:25 na TV Nova.

Zdroj článku:
  • Tisková zpráva TV Nova