Víte, koho v Ordinaci v růžové zahradě hrála Alena Štréblová?

Víte, koho v Ordinaci v růžové zahradě hrála Alena Štréblová?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici aktuálně utahuje smyčku kolem svého bývalého manžela Radka Mastného a řeší rakovinu své dcery Gábiny. Právě tato nemoc ji samotnou o život připravila v Ordinaci v růžové zahradě, kde hrála už v roce 2005 po boku Petra Rychlého. Řeč je o Aleně Štréblové.

S nevěrou i rázností má Alena Štréblová bohaté zkušenosti

Nevěra ani ráznost nejsou herečce Aleně Štréblové cizí, v seriálech samozřejmě. Aktuálně má Alena Štréblová coby Milena Pumrová v Ulici dost práce ohledně mazání medu kolem úst Radka Mastného, z kterého jí teď po úrazu čouhá řada výhod. Například dům, jehož prodej Mastnému prozatím vymluvila. Milena Pumrová je rázná žena, která se s životem moc nemaže.

Ze strany svého manžela Mastného zažívala jen příkoří a hlavně nevěru. S tou měla bohaté zkušenost i při účinkování v Ordinaci v růžové zahradě. Ani tam neměla na věrnějšího manžela štěstí. Coby Marcela Mázlová tvořila v Ordinaci dvojici s Čestmírem Mázlem (herec Petr Rychlý). Byla jeho první ženou v seriálu.

S manželkou Marcelou měl Čestmír syna Jakuba a dceru Ninu. Avšak místo toho, aby Čestmír hýčkal rodinnou pohodu, v nemocnici proháněl každou sukni. Jediným zadostiučiněním pro Marcelu mohl být fakt, že ani později s Gitou na tom s věrností nebyl o nic lépe. Jenže ona jeho další avantýry sledovat ani hodnotit nemohla, protože její dějová linka skončila rakovinou. Té bohužel v seriálu podlehla. A ačkoliv se Čestmír cítil trochu provinile, nic mu nebránilo v tom, aby po svém boku vystřídal hned několik dalších žen.

Čestmírovo prokletí 

Ačkoliv byla Marcela Mázlová jeho první ženou, v Ordinaci nebyla poslední, která po jeho boku zemřela. Tragická smrt potkala i jeho další lásku Gitu (herečka Daniela Šinkorová) nebo Magdu Tárovou (herečka Markéta Plánková). Že by prokletí podváděné Marcely? Možná!

Vzpomínáte, jak Alena Štréblová na začátku Ordinace v růžové zahradě vypadala? Hrála blondýnku! Teď je z ní v Ulici bruneta. Víte, že se na place potkává se svým bratrem Jiřím Štréblem? Ten k ní coby Miloš Knobloch chodí na pivo!

 

Zdroj: