Ať už kvůli roli nebo jen z touhy po změně, herec Vasil Fridrich sundal vousy a výrazně omládl

Ať už kvůli roli nebo jen z touhy po změně, herec Vasil Fridrich sundal vousy a výrazně omládl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná teď bez nich jeho výraz vypadá mnohem mírněji. Nebo to bude přítomností Vandy, která zuřivého býka proměnila v krotkého beránka? Ať je to jakkoliv, diváci musí uznat, že je Luděk i přes zápornou roli velký sympaťák. 

Započal Luděk velké změny ve svém životě oholením vousů?

Oblíbený seriál Ulice se v poslední době nese ve znamení změn vizáže jeho hlavních postav. Účes výrazně zkrátila sympatická učitelka Magda. Culík ustřihl Mára a teď i Luděk Volák oholil své vousy. Ty rámovaly jeho tvář od dob, kdy se v Ulici poprvé objevil. S vousy vypadal Luděk mnohem seriózněji a také starší. Teď by mu leckdo tipoval o pár let méně. Také výraz jeho obličeje se hodně změnil. Už nevypadá tak vážně. Ale proč to udělal? Tipovat lze, že to po něm chtěla role v jiném projektu. Možná i sám představitel Luďka – Vasil Fridrich toužil po změně. Nicméně děj to nijak neovlivnilo.

Vasil Fridrich (Luděk) chtěl změnu, ale neslušely mu ty vousy víc? Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Diváci mohou předpokládat, že se Luděk oholil kvůli změnám, které se na něj v tomto roce chystají. Do nového roku sice nic zvláštního nechystal, to ale nevadí, protože vše za něj přichystala Vanda. Ta oplývá zvláštním kouzlem. Ať udělá cokoliv, Luděk jí to promine. Co myslíte, jak by se tvářil, kdyby mu před lety Blanka udělala takový výstup, jaký teď kvůli chybějícímu zásnubnímu prstýnku udělala Vanda. Nejspíš by se jí vysmál a označil by Blanku za hysterku. To se ale v případě Vandy nestalo. Naopak se jí klidně nechal zatlačit do kouta. Když pak Vanda vystrčila prsteníček, okroužkoval jí ho prstýnkem, který byl původně určený Blance. 

Jolana předpokládala, že si svou hysterií Vanda pod sebou řeže větev. Jolana dokonce předpovídala, že Vanda skončí na komoře u Luďka. Jak byli potom všichni překvapení, když Vanda na domluvenou schůzku v hospodě dorazila s úsměvem od ucha k uchu a s prstenem na ruce.

Adam má strach, aby jeho táta nepodlehl manipulacím 

Doteď byl za manipulátora spíše Luděk. Ale po tom, co potkal Vandu a začal s ní bydlet, o něj mají jeho děti strach. Zvlášť Adam má Vandu maličko prokouknutou. Svému tátovi už řekl, že se obává, že se do zásnub nechal Vandou dostrkat. Na to mu ale Luděk odpověděl, že se nemá ničeho bát, a ještě navíc vysekl Vandě poklonu. Řekl, že si nepotrpí na krátkodobé známosti, a ženu, jakou je Vanda, prý už dlouho nepotkal. Dokonce přiznal, že si ho získala tím, jak k němu zbožně vzhlíží a hýčká jeho ješitnost. Co ve financích Vanda nepochytila, to jí bylo promítnuto do její ženské intuice. S Luďkem to vážně umí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text