Seznamte se s novými postavami v Ulici a přivítejte pár starých známých

Seznamte se s novými postavami v Ulici a přivítejte pár starých známých
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Osmnáctá sezóna oblíbené Ulice je v plném proudu. Právě vplouvá do jarní části a přináší s sebou celou řadu překvapení – nejen v podobě zcela nových postav, ale i těch starých, u nichž jsme už ani nepředpokládali, že by se mohly vrátit. Kdo zamíchá dějem u Volákových a kdo zase u Nyklových?

Kristýnu výrazně ovlivní terapeutka Julie

S novým rokem vstupují do Ulice také nové postavy. Jednou z nich bude koučka Julie Papežová snažící se podat pomocnou ruku Kristýně. Ta, jak jistě víte, zanechala vysokoškolského studia, aby se mohla věnovat seberozvoji a nadále navštěvovat tzv. konstelace. Věří, že vysoká není pro ni, a chce si o své budoucnosti rozhodovat sama, ačkoli vlastně vůbec netuší, co bude v životě dělat. Působí proto nemalé starosti mámě i tátovi. Zatímco Blanka se snaží dceru pochopit, Luděk jako vždy vyvádí a požaduje, aby bylo po jeho. Dokonce se pokusí přesvědčit Adama, aby Kristýně domluvil. Dívka je přesvědčená, že jí konstelace prospívají. Koneckonců ji zvedly ze dna po bolestném rozchodu s Denisem.

Jak Julie ovlivní Kristýnu i její rodinu? Zdroj: TV Nova

Nyní se však Kristýna začne potýkat s psychickými potížemi – a právě s těmi jí má pomoci Julie, kterou ztvární známá česká herečka Jitka Schneiderová. Otázkou ale je, nakolik bude tahle osoba Kristýně opravdu prospěšná. Snadno si totiž dívku omotá kolem prstu a získá nad ní veliký vliv. Zaujme dokonce i další členy rodiny, rozhodně ale ne všechny. Někteří se před ní budou mít pořádně na pozoru.

„Julie je terapeutka, která chce pomáhat lidem a je přesvědčená, že koná dobro,“ popisuje postavu Jitka Schneiderová. „Myslím si, že se její příběh bude ještě zajímavě rozvíjet.“

Z Itálie přiletí Kateřinina energická dcera Martina

Další novou tvář představuje Martina Dubovská (Natálie Holíková), o níž se zatím jen mluvilo v souvislosti s jejím pobytem a prací v Itálii a samozřejmě s její maminkou Kateřinou. Ta u ní strávila vánoční svátky a na oplátku ji pozve na Velikonoce do Prahy, aby ji mohla konečně seznámit se svým přítelem Lumírem. Během pobytu v Itálii si Kateřina všimla, jak je její dcera unavená, nevyspaná, vyhublá a přepracovaná. Pochopitelně si o ni začne dělat starosti a jistě plným právem, neboť Martina se hned na začátku roku objeví v její hospodě, aniž by o svém příletu dala předem vědět.

Martina přiletí z Itálie, co za tím vězí? Zdroj: TV Nova

Díky přirozenému šarmu a temperamentu okamžitě způsobí poprask, a to zejména v rodině Nyklových. Její krása a charisma neunikne Pavlíkovi ani Máriovi, což jsou, pravda, otcové rodin, ale právě teď také slamění vdovci. Vendula s Ájou se totiž rozhodnou vzít děti na čtrnáctidenní ozdravný pobyt, a tak budou mít dva kocouři doma pré. Proč ale vlastně Martina přiletěla a k jakému zásadnímu rozhodnutí se odhodlá?

Po letech se vrací Šímův táta Hynek

Kromě zatím neokoukaných obličejů se ukážou i některé dobře známé, s jejichž návratem diváci zřejmě už nepočítali. Hned první lednový týden se na scéně objeví Mirek, aby znovu zasáhl do života Magdě a Prokopovi. O něco později Ulice přivítá Hynka Urbana (Roman Vojtek). Sám netuší, jestli od jeho odchodu uplynuly čtyři roky nebo pět. Teď bude každopádně zpátky, aby výrazněji zasáhl do výchovy pubertálního syna Šimona, jehož má s Gábinou. „… vyvstane otázka, jestli by se neměly Šímovi v rámci výchovy trochu přitáhnout otěže a jestli by na něj neměl více dohlížet právě Hynek,“ říká o své roli v nadcházející sezóně Roman Vojtek.

Zdroje článku:
  • Tisková zpráva TV Nova,
  • autorský text