Neslavné vztahy majora Hermana. Proč skončil jeho vztah s Digi?

Neslavné vztahy majora Hermana. Proč skončil jeho vztah s Digi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že až teď major Jirka Herman našel někoho, s kým mu stojí za to být. Kvůli Gábině Pumrové nemá problém se utrhnout z práce, ale s Digi to nešlo. Jak je to možné? Že by Digi nemiloval tolik, jako teď miluje Gábinu? Anebo se jen dostal do fáze, kdy už je na vážný vztah připravený. Právě včas!

Jiří Herman není příliš komunikativní typ

Že by Jirka Herman měl řadu příležitostí k seznámení, to se říct nedá. Není totiž příliš společenský, a tak nevymetá žádné akce. Účast na policejním plesu vždy nějak přežije jen díky Karle, která tam je s ním a která je na tom snad i podobně. Přesto měl v životě štěstí na několik vážných vztahů. Jedním z nich byl i vztah s Digi, kterou potkal v Coolně. Digi chodívala běhat a do baru se zastavila, aby se osvěžila, případně na pokec s Tonym a Márou. A jednu dobu tam byl také Jirka Herman, který se okamžitě nabídl, že jí při běhání bude dělat doprovod. Slovo dalo slovo a ti dva se začali scházet častěji, až z toho byl vztah. 

Vztah s Digi (Míša Maurerová) nebyl to pravé ořechové pro Hermana, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jirka Herman na vztahy nemá dvakrát štěstí, pokaždé musí mít notnou dávku trpělivosti, a to jak u Digi, tak u Gábiny. Zatímco Digi se vzpamatovávala ze smrti svého manžela, Gábina chtěla několikrát vztah s Hermanem ukončit, protože se bála, že ho brzdí.

Digi na Karlu žárlila a Hermana maličko dusila

Každopádně je Hermanovi u Gábiny dobře a sedl si také s jejím synem Šimonem. Nehodlá nikam odcházet, a to ani v případě, že už ho Gábina od sebe několikrát odehnala. To s Digi to bylo jiné. Když už Digi Jirku seznámila se svými dvojčaty, počítala, že budou opravdová rodina, jak na to byla zvyklá se svým manželem. Jenže to se spletla. Jirka Herman byl často v práci a do práce kvůli výjezdům odcházel prakticky kdykoliv, když mu zazvonil telefon. Digi nesedla ani jeho parťačka Karla, na kterou hodně žárlila. Nezbývalo proto nic jiného, než toxický vztah ukončit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text