Vzpomínáte na Bětku z Ulice? Míša Tomešová teď hraje v Zoo

Vzpomínáte na Bětku z Ulice? Míša Tomešová teď hraje v Zoo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Míšu Tomešovou si jistě pamatujete ze seriálu Ulice, kde ztvárnila sympatickou Bětku Klimešovou. Teď můžete tuhle krásnou mladou herečku vídat v docela jiné roli v seriálu Zoo. Jaká je Adéla Pokorná a v čem se liší od jejích dosavadních rolí?

Neteř intrikujícího náměstka

V rodinném seriálu Zoo hraje Míša Tomešová atraktivní Adélu Pokornou, neteř náměstka Lubora Brázdy (Pavel Nečas), jenž by rád získal vedení zoologické zahrady pro sebe. Aby dosáhl svých cílů, potřebuje zdiskreditovat současnou ředitelku Roklovou (Veronika Freimanová). A právě za tím účelem dosadil do pozice její asistentky Adélu.

Dívka je schopná, pečlivá a v očích ředitelky skvělá opora, jež se nezalekne žádného úkolu a zadanou práci zvládá perfektně. Zároveň je bohužel také trochu naivní, díky čemuž ji Lubor dokáže snadno zmanipulovat nebo obejít, potřebuje-li na paní ředitelku nastražit nějakou past. Ředitelka (a vlastně ani nikdo další v okolí) neví, že Adéla je dcerou Luborovy sestry. A pan náměstek by byl samozřejmě rád, aby to tak vydrželo co nejdéle.

Z kanceláře rovnou do něčí postele

Dívčina naivita je patrná i v její důvěře vůči Albertu Polákovi (David Gránský), proslulému sukničkáři, jemuž zaměstnanci zoo nevěří ani nos mezi očima, ale naneštěstí je až příliš dobrý v marketingu a jednání s veřejností, a tak si ho paní ředitelka zatím drží, ačkoli za jejími zády Albert spolupracuje s Luborem.

David Gránský, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Role Adély přinesla Michaele Tomešové zcela nový zážitek. Snad právě proto ji přivítala s nadšením. Kostýmek a podpatky, to bylo až dosud pro všechny její postavy něco neobvyklého. Stejně jako samotný charakter, do něhož se musí vžít. Hraje koneckonců sebevědomou a poněkud promiskuitní slečnu, ne však vysloveně negativní postavu, jak by se zpočátku mohlo zdát. V jádru je to hodné děvče, jež dříve či později pochopí, že stálo na špatné straně a že paní ředitelka rozhodně není tak zlá, jak ji vylíčil strýček.

Jedna věc ale Míšu Tomešovou mrzí, a sice že se vůbec nedostane do samotné zoologické zahrady, tedy do atraktivnějších zákoutí se zvířaty. Když tak pendluje mezi kanceláří a postelí Alberta Poláka, trochu závidí svým hereckým kolegům.

Zdroje článku: