Zpátky do minulosti Ulice: Vzpomínáte, jak Magda pózovala nahá?

Zpátky do minulosti Ulice: Vzpomínáte, jak Magda pózovala nahá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Projekt Ulice s sebou přináší mnoho výzev. Na jednu z nich přikývla také herečka Veronika Čermák Macková, která v Ulici hraje mladou učitelku Magdu. Ta se minulé Velikonoce svlékla před svým kolegou Otou Puklickým, aby ji namaloval. Vzpomínáte, jak to celé dopadlo?

Odvážná Magda a vyjevený Ota

Tak se v Ulici stalo, že se plachá učitelka Magda svlékla před svým kolegou a dobrým kamarádem Otou Puklickým, kterého hraje herec Filip Rajmont. Diváci Ulice dobře ví, že jejich vztah v seriálu je čistě přátelský, přesto se před Otíkem objevila Magda úplně nahá a Ota měl co dělat, aby celou situaci rozdýchal. Přitom diváci ví, že tohle chování na Magdu vůbec nesedí. Tak jak se vůbec ti dva do této situace dostali?

Je to jednoduché. Začátek minulého roku nebyl pro učitelku Magdu úplně přívětivým. Zemřela její milovaná maminka, která kvůli nemoci podstoupila plánovanou sebevraždu (hrála ji Yvetta Blanarovičová). Kromě toho to Magdu táhlo ke kolegovi Prokopovi. Na něj však měla spadeno i ředitelka školy Landová. Přesně v tomto období Magda rekapitulovala svůj život a s hrůzou zjistila, že je pořád ustrašená a drží se při zdi.

Rada nad zlato od Tomáše Jordána

A v tu chvíli jí její dobrý přítel a partner její mámy poradil, aby na každou novou výzvu chvíli bezmyšlenkovitě odpovídala ano. To se Magdě zalíbilo, a tak kývla i na možnost, že bude Otíkovi stát modelem. O nových zásadách Magdy samozřejmě Ota neměl ani ponětí, a proto není divu, že ho dokonale odrovnal fakt, že se před ním Magda zjevila úplně nahá.

Naopak Magda do toho šla po hlavě a diváci jí za to určitě dali jedničku. Jestlipak se od ní v Ulici dočkáme podobné blázniviny, to se uvidí. Teď však žije s Mirkem, který by proti tomuto chování měl jistě výhrady.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.extra.cz