Vzpomínáte si na Libora Seidla a jeho cestu Ulicí?

Vzpomínáte si na Libora Seidla a jeho cestu Ulicí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Libor Seidl se v Ulici objevil v době, když dějovou linku v tomto seriálu rozjížděla rodina Nekonečných. Chtěl si v Ulici otevřít ordinaci a udělat čáru za svou minulostí. Spolu se svou ženou a synem Mikim chtěl po nevěře, kterou spáchal, zkrátka začít znovu. Jenže vše nabralo trošku jiné obrátky.

Libor Seidl měl v Ulici problém s Lumírem Nyklem

Libor Seidl (herec Martin Pechlát) se v Ulici objevil, aby udělal tlustou čáru za svým dosavadním životem. Snažil se otevřít si novou ordinaci, aby se za ním hned na to mohla přistěhovat celá jeho rodina. Málem se mu to nepovedlo, protože mu klacky pod nohy házel sám Lumír Nykl. Ten Seidlovi zprvu nechtěl schválit prostory pro ordinaci. Nakonec to ale dobře dopadlo a Seidl mohl začít s ošetřováním svých nových pacientů. Zdravotní sestřičku mu dělala jeho vlastní máma Amálka Seidlová, která se díky stěhování později potkala s Vlastimilem Peškem, s nímž doteď tvoří pár. 

Libor Seidl to v životě určitě neměl jednoduché. Podvedl svou ženu Martu se svou zdravotní sestrou a z románku se narodilo dítě. To jeho manželka, která se cítila velmi zrazená a ponížená, zkrátka nevydýchala. Libor sice získal ordinaci, ale žádný happy end se nekonal. Naštěstí se s ním rozhodl žít alespoň jeho syn Miky. Ale ani s ním si nerozuměl úplně pokaždé. Tak už to ale někdy mezi rodičem a dospívajícím dítětem bývá.

Setkání s Libuškou Nekonečnou bylo trošku netradiční 

Životem zlomený, snažil se Libor Seidl věnovat jen své práci a nemyslet na to, v jakém balastu se nachází. Potom mu ale osud do cesty přihrál Libušku Nekonečnou. S ní se poprvé setkal, když ji ošetřoval v ordinaci po napadení jejím bývalým manželem. Libuška v té době holdovala alkoholu, a tak se před Liborem předvedla jako úplná troska. Ale protože měl Libor tendenci zachraňovat ohrožené ženy, rozhodl se tyhle okolnosti galantně přehlížet. Když se později Libuška vypořádala s démonem alkoholem, začala se Seidlem tvořit pár. Jenže na usedlého Seidla byla cirkusačka Libuška až moc divoká a nespoutaná. Spořádaný život jí nesvědčil, a tak se rozhodla od Libora odejít. 

Libor měl vztah s Libuškou Nekonečkou (Zuzana Vejvodová), Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Po vztahu s Libuškou se z Ulice nenápadně vytratil také Libor Seidl a o něco později také Miky. Z rodiny Seidlových v Ulici zbyla jen Amálka, která se dala dohromady s Peškem. Dodnes s ním tvoří stabilní pár.

Herec Martin Pechlát, kterého můžete mimo jiné znát také z filmu Účastníci zájezdu, byl bezesporu oživením Ulice. Představoval smolaře, který vlastní vinou přišel o rodinu, protože byl své manželce nevěrný. A ačkoliv se snažil celou situaci napravit, bylo už zkrátka pozdě. Štěstí nenašel ani v náruči Libušku, a to se zdálo, že by to těm dvěma mohlo klapat.

Zdroj článku:
  • Autorský text