Proč ženy Frantu Kolmana nechtějí?

Proč ženy Frantu Kolmana nechtějí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postava Františka Kolmana má v seriálu ZOO již od začátku jednoznačné poslání – muž stylizující se do postav dobrodružných filmů, který však svým projevem budí dojem lva salónů. Jaká je však realita?

František Kolman pracuje v ZOO jako ošetřovatel a průvodce. Zatímco v první zmíněné roli jej v seriálu ZOO máme možnost vídat spíše sporadicky, svých průvodcovských povinností se zhošťuje s mnohem větším elánem a nadšením. Franta si však své posluchače vybírá velmi poctivě – a zpravidla výhradně z řad přitažlivých slečen a elegantních dam, které ZOO navštíví. Konverzaci vždy otevírá některou z mnoha balících hlášek ze svého repertoáru, avšak ve všech případech je jeho zájem neopětován. V čem je tedy háček?

Františkova hrdost a sebevědomí mu zkrátka nedovolí vnímat skutečný dojem, který v objektech svého zájmu budí. Přestože žije v domnění, že suverénní vystupování ženy okamžitě odzbrojí, opak je pravdou. Nepřidá tomu ani fakt, že Franta proslovy o svých udatných činech nezřídka završí přímou pozvánkou na rande. Díky tomu v očích svých protějšků budí dojem pouze dalšího z mnoha mužů, kteří myslí jen na to, jak ženu dostat do postele.

František má vysoké sebevědomí, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Je ale Franta takový i uvnitř? Vše nasvědčuje tomu, že ve skrytu duše František touží po vlídné duši, která by jej pochopila takového, jaký je. Mnohdy je však svou personou sám zaslepen a stále se snaží budit dojem samozvaného Casanovy, který má na svém kontě nespočet žen, avšak ve finále spíš budí dojem starého mládence, který chce získat alespoň svůj první úlovek.

Je otázkou, zda se Františkovi nakonec podaří svým projevem některou oslnit, nebo bude muset pohlédnout kruté pravdě do očí, slevit ze svých nároků a pokusit se najít někoho, kdo pro něj bude mít pochopení, a hlavně lásku, která mu v životě schází. Odpověď snad najdeme v další sezóně seriálu ZOO, která na Primě startuje v září letošního roku.

Zdroj článku: