Hurikán vášní v Ulici: Kdo podlehne pokušení a co to udělá se vztahy?

Hurikán vášní v Ulici: Kdo podlehne pokušení a co to udělá se vztahy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sex může krizi ve vztazích někdy překvapivě vyřešit – nebo naopak ještě zhoršit. O tom, jak lákavé a snadné je podlehnout vzájemné přitažlivosti, se zanedlouho přesvědčí nejen Mára s Karlou, ale také František a Skyler. Co však bude následovat, až vášeň vychladne?

Karla a Mára se motají v kruhu. Najdou někdy cestu ven?

Manželství Karly (Markéta Stehlíková) a Kryštofa (Kryštof Rímský) prochází zatím největší krizí – od chvíle, co se Karla přiznala manželovi k nevěře se scenáristou Jakubem (Jan Mansfeld). Zatímco ten si odjel do zahraničí za lukrativní pracovní nabídkou, Karla je nadále nucena žít ve svém osobním pekle. Přestože Máru miluje a nechce přijít o to, co společně vybudovali, neví, jak dlouho ještě vydrží žít v permanentním napětí a hádkách.

Mára se totiž nedokáže vyrovnat se zradou, jíž ho manželka zasáhla na nejcitlivějším místě. Zraněná mužská ješitnost mu brání odpustit ženě, která ho vědomě podváděla půl roku. Sice se Jakubovi drsně pomstil, ale ani poté se mu neulevilo. Naopak se zdá, že ho bolest a hněv sžírají čím dál víc. Kvůli Vojtovi (Felix Šrámek) a Karlíkovi (Vilém Schön) je odhodlaný nedat na sobě nic znát, ale s Karlou se ocitli v situaci, z níž zkrátka není úniku.

Kryštof je z Karliny zrady zoufalý. Zdroj: TV Nova

Polonahá Karla vyjde z koupelny a Mára jí neodolá…

Momentálně se Mára na Karlu nemůže ani podívat, proto se snaží omezit společně trávený čas. V noci odchází vydělávat peníze a během dne se o samotě zavírá v ložnici, jen aby se ženě vyhnul. Je ovšem zjevné, jak tohle uspořádání oba ničí. Když se teď doma náhodou potkají ve chvíli, kdy má Karla na sobě akorát ručník, něco se mezi nimi zlomí a vzájemná chemie přiměje Máru odložit veškeré spory – avšak pouze dočasně. Sex, jakkoli příjemný, není cesta ze začarovaného kruhu, jen chvilková iluze a připomínka toho, o co Mára přišel. Co všechno se v něm odehraje po nečekaném vzplanutí?

Franta se ztratí v krásných očích Skyler – i v její posteli

Karla a Mára přitom nejsou jediní, kdo během tohoto týdne podlehne vzájemné přitažlivosti. Kouzelná moc okamžiku si podmaní také Frantu (Matyáš Valenta) se Skyler (Michelle Hansen), které sblížil hlavně Chrisův (Michael Lorenc) nenadálý odjezd s babičkou a dědou do Amsterodamu.

Zatímco Skyler se na čas rozloučila se synem, František navíc ještě postrádá Báru (Eliška Hanušová Bašusová), jež odletěla do Izraele. Vedle fyzické přitažlivosti a společné minulosti je tak stmelil i pocit osamělosti. A přestože František má svou přítelkyni Báru upřímně rád, vymanit se z dychtivého sevření Skyler tentokrát nedokáže. Bude to, co se mezi nimi odehraje, pouze jednorázový úlet, nebo něco víc? Skyler by jistě ráda navázala s Františkem plnohodnotný vztah, a tak ho přiměje k zásadnímu rozhodnutí. Čím ho přitlačí ke zdi? A jak se to celé podepíše na vzájemných vztazích?

Franta a Skyler se spolu vyspí! Zdroj: TV Nova

Premiérové díly Ulice můžete sledovat na TV Nova od pondělí do pátku v 18:25 nebo s týdenním předstihem na Voyo.

Zdroj článku:
  • Tisková zpráva TV Nova