Jitka Smutná z Ulice bude na parketu StarDance konkurovat Chýlkové a Kubelkové

Jitka Smutná z Ulice bude na parketu StarDance konkurovat Chýlkové a Kubelkové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S předchozím ročníkem StarDance pořádně zamávala pandemie koronaviru. Letos ale bude všechno jinak. Těšit se můžeme na naše oblíbené moderátory, večer pro Centrum Paraple, přísné i milé porotce a na plejádu celebrit mezi tanečníky. Jednou z nich by měla být i Marie ze seriálu Ulice.

Babička Marie zatančí v další řadě populární show

Kdo by to byl do té usedlé Marie řekl, že se dokáže divoce rozhýbat a roztočit to na parketu? Na podzim tohoto roku se budete moci na vlastní oči přesvědčit, že se nejedná o žert. Představitelka Marie z nekonečného seriálu Ulice, Jitka Smutná, se pravděpodobně zařadí mezi účastníky další řady oblíbené show StarDance. Pokud se její účast opravdu potvrdí, bude letos Jitka Smutná jednak tou nejstarší z účinkujících celebrit, jednak tou s nejbujnější postavou. Typově tak může připomenout Pavlu Tomicovou, kterou porota a hlasy od diváků dostaly až do samotného finále soutěže.

Spolu s herečkou a muzikantkou Jitkou Smutnou by se na parketu měli předvést také manželé Marek a Eva Adamczykovi, Vavřinec Hradilek, Richard Krajčo, Ivana Chýlková a Iva Kubelková. Podzim je ale samozřejmě ještě daleko. Než nám zaklepe na dveře, může se leccos přihodit, a tak zatím není nic jisté.

Česká televize se chystá vybrané tanečníky oficiálně představit až během dubna na tiskové konferenci k tomu určené.

Nechme se tedy překvapit. Už teď ale víme, že již dvanáctou řadou nás budou jako vždy provázet zkušení moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben. Také víme, že show opět obohatí speciální charitativní večer, při němž se na parketu objeví vozíčkáři. Pro Centrum Paraple se dohromady za všechny předchozí ročníky podařilo vybrat přes 15 000 000 Kč.

V porotě naproti tomu nastanou velké změny. Tentokrát by se totiž měla skládat jenom ze tří členů. Čtvrtý porotce se údajně přidá k tanečníkům a podle zdrojů Super.cz by to měl být Jan Tománek.

Ostřílení moderátoři StarDance, Tereza Kostková a Marek Eben
Ostřílení moderátoři StarDance, Tereza Kostková a Marek Eben. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tereza Nekudová, dcera Jitky Smutné, se objevila v Ulici

Jitka Smutná je divákům známá nejen z Ulice, ale např. také z komedie Dva lidi v ZOO, z romantické komedie Výchova dívek v Čechách, z pohádek Kouzla králů a Tři bratři, ze seriálu Velké sedlo a mnoha dalších.

Kromě toho, že účinkuje v seriálech, filmech i na divadle, hraje také na kytaru a zpívá v kapele Rodinná fúze, kde vystupuje společně se svou dcerou Terezou Nekudovou. Tu si možná někteří diváci též vybaví ze seriálu Ulice, ačkoli už je to pěkných pár let, co se zde jako Saša Třešňáková objevila po boku Patricie Pagáčové a Kryštofa Rímského. Zásluhou opilého Kryštofa Marečka kdysi způsobila vážnou dopravní nehodu, při níž se zranila Tereza Jordánová. Navíc se zakoukala do nesmělého policisty Kamila Bařinky.

Zdroje článku: