Připomeňte si příběh Gábiny a Hynka v Ulici. Zamilování se do studenta vztah ukončilo

Připomeňte si příběh Gábiny a Hynka v Ulici. Zamilování se do studenta vztah ukončilo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi nejdéle trvající dějové linky patřila určitě i ta Gábiny a Hynka. I přesto, že aktuálně už v Ulici pokračuje jen Gábina a Šimon a Hynek je jako Šimonův táta zmiňován jen okrajově, dalo by se říct, že děj této rozpadlé rodinky i nadále trvá. Připomeňte si příběh Gábiny a Hynka v Ulici i s videem a oživte si to, co jste možná už zapomněli. 

Na začátku měl vztah Gábiny a Hynka jiskru, později jim vášeň zhořkla v ústech 

Vztah Gábiny a Hynka začal sázkou Gábiny s Terezou, že sbalí učitele tělocviku. To se jí i díky jejím vnadám povedlo a Hynek v tom lítal až po uši. S Gábinou se scházel všude možně a celé by se jim to možná i podařilo utajit, kdyby s ním Gábina Pumrová neotěhotněla. „Dej to pryč!”, napsal jí Hynek jako reakci na její těhotenství. Ale Gábina se dítěte nemohla vzdát a nechala si ho. Na Hynka později naběhl její táta Radek Mastný a přinutil ho k odpovědnosti.

Nakonec se k dítěti Hynek postavil čelem a o Gábinu a syna Šimona, který na svět přišel dramaticky v domácích podmínkách, se staral ukázkově. Chvíli se zdálo, že je vše zalité sluncem. Ale tento stav neměl dlouhého trvání. 

Gábinu a Hynka semlely povinnosti. Hynek měl dvě práce, aby novou rodinu uživil, a Gábina se s Hynkem začala nudit. Sekla s původní školou a začala studovat oděvnictví. Také se zamilovala do studenta Vaška, který znamenal konec vztahu mezi ní a Hynkem.

Po několikaleté pauze se Gábina do Ulice vrátila jen se Šimonem 

Závěr společné dějové linky Gábina a Hynka nepatřil k těm nejhezčím. Přestože Gábina Hynka zradila, dokázali se na péči o Šimona domluvit jako dva dospělí lidé. Diváci ještě mohli být svědkem seznámení Gábiny s Hynkovou novou přítelkyní Dášou a pak se Gábina na chvíli v Ulici odmlčela.

Po mateřské se herečka Aneta Krejčíková do Ulice vrátila znovu. Tentokrát už její dějovou linku Hynek nedoplňuje. Nyní se Gábina léčí s rakovinou. Coby žádaná módní návrhářka musela odsunout svou práci stranou a věnovat se svému zdraví. Hynek už je v Ulici zmiňován jen okrajově, a to hlavně jako Šimonův táta. 

Gábina má štěstí, že jí Hynek nedělá problémy

Gábina Pumrová má vlastně štěstí v neštěstí. I přesto, že z pohledu Hynka to byl od Gábiny docela velký podraz, se přes to Hynek Urban dokázal přenést a začal fungovat jen jako táta svého syna Šimona. Dokonce ani netrval na střídavé péči. Šlo mu hlavně o dobro Šimona. Na Gábinu měl samozřejmě vztek a také kolem ní nechodil po špičkách. Je ale vidět, že se přes vztahový nezdar dokázal přenést a že je se svou, teď už nejspíš manželkou, Dášou šťastný.

Hynek byl dokonce natolik ohleduplný, že pustil Šimona s Gábinou do Berlína, ačkoliv to pro něj znamenalo méně časté setkávání s vlastním synem a složitější návštěvy. I teď, když byla Gábině diagnostikována rakovina, to vypadá, že Hynek stojí při ní. Šimona si bere, kdykoliv může a je nejspíš připravený Gábinu podržet v těch nejtěžších chvílích. 

Zdroje článku: