Dnes v Ulici: František na MDŽ rozdává tulipány. Na oplátku schytá facku

Dnes v Ulici: František na MDŽ rozdává tulipány. Na oplátku schytá facku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I Franta se dnes přesvědčí, že žena není křehká květina, ale živel. Skyler totiž namluví Báře, že se na ni vykašlal kvůli tomu, jak je nudná a slušná. Báru ta lživá slova zraní a zlost si vybije právě na Františkovi. Jolana mezitím zvažuje další možnosti, jak podpořit zadluženou Vandu.

Kvůli Skyler přiletí Frantovi pořádný políček

Je tady Mezinárodní den žen a František se rozhodne udělat radost každé dívce a ženě, kterou potká. Pořídí si plnou náruč krásných žlutých tulipánů a začne je zvesela rozdávat. Jeden má i pro Aničku. Když se za ní staví v bistru, náhodou se tam potká s Bárou, jíž také jeden tulipán podstrčí. Bára se sice netváří, že by o něj stála, ale přijme ho. Při odchodu se ve dveřích málem srazí se Skyler, jíž samozřejmě neunikne Frantovo milé rozkvetlé gesto.

Později, když Skyler zůstane v bistru s Ančou sama, si na to postěžuje. Proč sem vlastně Bára pořád chodí? Myslí si snad, že má ještě šanci získat Františka zpátky? Anička ji ujistí, že Bára pouze navštěvuje maminku, která naproti přes ulici masíruje v Gábinině salonu.

Skyler si počká, až Bára z bistra vyjde, a vystartuje po ní. S falešným úsměvem jí vmete do tváře, že u Franty už nemá žádnou šanci. Nemohl by být s tak nudnou holkou. Sám to prý Skyler řekl.

Tahle zákeřná lež následně způsobí pořádný poprask. Bára zamíří do Coolny, aby se svěřila Brunovi a zlepšila si náladu. Vtom však vejde do podniku František. Bára se neudrží a vrazí mu takovou facku, že bude mít mladík na líci rudý otisk její dlaně ještě do dalšího dne. Franta by pochopil, kdyby ho zfackovala již dříve, ale proč teď? Bruno mu prozradí, že Báru před chvílí pěkně vytočila Skyler. Jenomže čím? To neřekla.

Mezi Bárou a Skyler to zase bude vřít.
Mezi Bárou a Skyler to zase bude vřít. | Zdroj: TV Nova

Jolana hledá způsob, jak Vandě pomoci

Vandu těší, že nad ní máma nezlomila hůl. Dokonce s ní chce jít vyzvednout svatební šaty. Možná proto, aby alespoň na chvíli řešila s dcerou něco příjemnějšího než jen dohady kvůli penězům. Vandu v zoufalství napadne, že by možná měla uzavřít životní pojistku. Kdyby ji náhodou chtěl lichvář zabít, alespoň se mámě vrátí všechno, co do ní nastrkala. Takové hloupé řeči nechce Jolana vůbec poslouchat. Uvažuje, že by požádala své známé z dostihů o půjčku pro Vandu. Nakonec z toho ale vzejde pracovní nabídka, která nevděčnou Vandu rozhodně nepotěší.

Zdroj článku:
  • Autorský text