Šikana v Ulici se dnes ještě zhorší. Šimon z donucení zmlátí malého kluka

Šikana v Ulici se dnes ještě zhorší. Šimon z donucení zmlátí malého kluka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Úterní Ulice se bohužel neponese v právě pozitivním duchu, alespoň ne pro Šímu. Toho totiž Roman s Viktorem donutí k zápasu, jemuž se tak dlouho vyhýbal. Nepostaví ho však proti silnějšímu protivníkovi, ale právě naopak! Donutí ho zbít mladšího chlapce.

Šíma v slzách – tyrani ho donutí zmlátit mladšího kluka

Roman s Viktorem se před partou kamarádů pochlubí, jak skvěle Šíma plní jejich příkazy. Přinutí ho pokleknout a zašli by jistě ještě dál, kdyby se do toho nevložila mladší sestra jednoho z nich. Ta agresory odradí výhrůžkou, že na ně bude žalovat doma. Šimonovi se za bratra omluví a podá mu pomocnou ruku, on ji však ignoruje a beze slova odejde. Jeho trápení pro tento den tím ovšem zdaleka neskončí.

Domluvil se s Jirkou, aby ho po škole vyzvedl. Musí ho ale poslat pryč, protože Roman s Viktorem mají pro mladíka jiné plány. Hodlají ho dotlačit k souboji, kterému se tak dlouho snaživě vyhýbal.

Pohrozí mu, že zveřejní ostudné video, na němž je Šíma nahý, pokud nevyhoví jejich požadavkům. On tak podlehne nátlaku a zmlátí mnohem mladšího a menšího kluka.

Dělá to nerad, ale nemůže jinak. Kluci ho ještě víc rozhodí zprávou, že zítra si souboj zopakuje s někým silnějším.

Vanda nachytá Adama s Jarkou! Řekne o nich Luďkovi?

Adam nabídne Jarce, aby s ním chodila na taneční lekce. Ona souhlasí, má však podmínku – nechce to dělat Blance za zády. Nerada by před ní měla další tajnosti, zvlášť když si ji šéfová poslední dobou tak chválí. Blanka později ujistí Kristýnu, že nechce ve vztahu s Jarkou překračovat žádné meze a navazovat bližší přátelství. Proto ji ani nepozve na oslavu svých narozenin. Chce udržet profesionální odstup.

Adam je neopatrný. Neměl zvát Jarku k sobě domů. Zdroj: TV Nova

Adam touží s Jarkou strávit více času, a tak ji pozve domů v domnění, že táta bude na golfu a Vanda s Jolanou. Vandina schůzka s mámou však byla kratší, než čekal, a tak se jeho macecha nečekaně objeví v obýváku, právě když si s Jarkou přiťukne sklenkou vína. Vandě pochopitelně neunikne smysl jejich setkání, ačkoli se to Adam snaží zlehčovat a tvrdí, že si jen povídali. Vanda slíbí, že Luďkovi o Jarce nic neprozradí, pokud Adam zachová tajemství o jejích dalších nákupech. Vanda poslední dobou naprosto nezřízeně utrácí za nové šaty, parfémy i alkohol, ale překvapivě se zdá, že to Luďkovi nevadí. Alespoň zatím. Také ho hodlá přesvědčit, že pokud jde o manželství, ona je pro něj ta pravá.

Lexík dostane poznámku a zfalšuje tátův podpis

Lexík má průšvih! Naháněl spolužačku po třídě s kružítkem v ruce, za což také dostal poznámku do žákovské knížky. Svěří se s tím Máriovi, jenž, jak známo, příliš mnoho zodpovědnosti nepobral, tedy přinejmenším v mládí. Pochlubí se Lexíkovi, že také dostával poznámky, navíc na nich falšoval tátův podpis. Mimoděk tak Lexíka inspiruje k pokusu o podvod. Chlapec si večer dobře prohlédne tátův podpis, aby věděl, jak ho později napodobit.

Ten Mário je ale číslo! Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text