Dnes se v Ulici objeví nová postava, Martina se vrátí z Itálie a Šimon schytá facku

Dnes se v Ulici objeví nová postava, Martina se vrátí z Itálie a Šimon schytá facku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do Ulice dnes zavítá nová postava – terapeutka Kristýny Volákové. Jestli jí ale dokáže pomoct s panickou atakou, se teprve ukáže. Martina se nastěhuje ke Kateřině a Šimon se rozhodne ignorovat domluvu s mámou. Nemá ani dost slušnosti, aby se za to omluvil. Konečně tak sklidí, co zasel…

Kristýně bude pomáhat terapeutka v podání Jitky Schneiderové

Kristýna má takový strach z dalšího záchvatu úzkosti, že si začala brát prášky bez mámina vědomí. Blanka s Adamem se jí pokusí vysvětlit, že tohle není řešení a že by měla vyhledat psychiatra.

Kristýna je překvapí oznámením, že už si terapeutku našla. Dostala na ni kontakt od jedné slečny z konstelací. Blanku ani Adama to ale moc nepřesvědčí, a tak Blanka začne hledat normálního psychiatra. Bohužel se zdá, že v dnešní době někoho sehnat je nadlidský úkol. Všichni jsou zaneprázdnění na měsíce dopředu. Blance tak nezbude než se překonat a jít požádat o pomoc Luďka. Toho zpráva o dceřiných problémech samozřejmě zaskočí. Neváhá, využije svých kontaktů a domluví jí sezení u psychiatra za pouhých pár dnů.

Prášky pomohou, ale nic se nemá přehánět. Zdroj: TV Nova

Mezitím se Kristýna v Coolně poprvé setkává se svou novou koučkou, Julií Papežovou (Jitka Schneiderová). Na první pohled klidná a rozumná dáma si s dívkou popovídá o rozvodu rodičů, o bratrově studiu a o celkově ambiciózní rodině, v níž Kristýna stále marně hledá své místo. Podaří se dobrat příčiny panické ataky?

Šimonovi přiletí zasloužená facka

Šimon pozve Valerii do kina, ale ona nemá čas jindy než právě dnes, což se zase nehodí jemu. Zamilovaný mladík však odloží povinnosti i dohody, jen aby mohl odpoledne využít podle svého. Zazdí tak schůzku s mámou na policejní stanici, kam si měli jít společně poslechnout vyjádření k jeho případu. Gábině samozřejmě ani nedá předem vědět, že by se neráčil dostavit. Teprve Michal si v salonu všimne, jak Gábina šílí strachy a upozorní Šimona, že by se jí měl ozvat. Stručná zpráva o vysedávání v kině Gábinu ale ještě víc rozčílí. Při cestě domů se navíc Šimon dozví, že Valerie stále miluje svého kluka, ačkoli se někdy chová jako pitomec, a to mu na náladě nepřidá.

Když konečně dorazí, Gábina na něj okamžitě nastoupí s výčitkami a právem očekává omluvu. Dočká se ale jen provokací, hloupých výmluv a drzých odpovědí. Neudrží se a vlepí Šimonovi facku. Co to udělá s jejich vztahem?

Martina se definitivně rozloučila s Itálií

Martina se opět nečekaně objeví v hospodě, přestože podle domluvy měla přijet, až si v Itálii odkroutí dvouměsíční výpovědní lhůtu. Kateřina je pochopitelně v šoku. Stále doufala, že si dcera tu výpověď rozmyslí, ale nestalo se. Martina ji skutečně podala a domluvila se na tom, že z restaurace odejde ihned. Její italský přítel se s ní ještě pokusil usmířit, ale vzápětí vyšlo najevo, že se svou manželkou čeká další dítě. To jen potvrzuje, že se Martina rozhodla správně. Sedla do auta i se všemi svými věcmi a voilà – máme ji natrvalo v Praze. Jak se jí asi povede v kuchyni máminy hospody? A jak její příjezd přijme Vendula, která se už brzy vrátí z ozdravného pobytu?

Zdroj článku:
  • Autorský text