Eva si rýpne a je z toho pozdvižení! Skyler narychlo balí, opustí Prahu navždy?

Eva si rýpne a je z toho pozdvižení! Skyler narychlo balí, opustí Prahu navždy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka se stále nepřenesla přes to, že jí Adam a Jarka tak dlouho zatajovali svůj vztah. Eva si zase pěkně podá Skyler – obviní ji, že vlastního synka radši uklidila k babičce a dědovi, než aby se starala. To je pro Skyler poslední kapka!

Blanka si nedá pokoj. Proč ryje do Adama i Jarky?

Nově objevený vztah Adama a Jarky teď Blance pořádně vrtá v hlavě. Nemůže si odpustit všetečné otázky a naléhá na syna, aby jí pověděl, jak si to představuje dál. Adam ale nic neplánuje, koneckonců byl s Jarkou od začátku nezávazně. Nerad by tomu teď dával nějaké nálepky. Podle mámy by se měl vrátit k tátovi, kde má klid na učení. O tohle jí jde především – najednou má strach, aby Jarka nebyla příčinou toho, že její synáček nedostuduje!

Mezi Jarkou a Blankou to teď drhne. Zdroj: TV Nova

V ordinaci se sice Blanka pokusí o nenucenou konverzaci o počasí a cestě do práce, ale nakonec to nevydrží a uhodí i na Jarku s dotěrnými dotazy, co vlastně od vztahu s Adamem očekává. Vždyť už je v podstatě zralá a ukotvená žena, zatímco on je pořád ještě student. Takže co si od toho slibuje? Jarka však poměrně stroze odvětí, že do budoucnosti nevidí.

Eva přisype sůl do rány – zažene Skyler do Amsterodamu?

Eva zavítá do bistra i s malým Miloškem. Návštěva zubaře, nákupy, vaření, to všechno ji vyčerpává víc, než čekala, ale pořád je to lepší než práce v hospodě. Navíc si nesmí stěžovat a flákat to, jinak by Miloš mohl začít brblat.

Do bistra vzápětí vejde Skyler a netváří se zrovna příjemně při pohledu na Evu v kožichu. Navíc tak trochu nechápe, proč vláčí Miloška po nákupech, místo aby ho vzala do školy. Ta si to samozřejmě vyloží osobně a obviní Skyler, že ona by mu asi raději strčila pod nos tablet. I když počkat! Ona vlastně svého syna už uklidila do Amsterodamu k rodičům, aby měla klid!

Po tomhle nepříjemném prohlášení se Skyler sebere a odejde. Eva se jí později sice přes Aničku omluví, ale nic to nezmění na rozhodnutí, k němuž se dívka odhodlá – chce Lumírovi vrátit klíče od garsonky a navždy odjet zpátky do Amsterodamu, aby mohla být s Chrisem. Práce, kterou má v Praze, už ji nezajímá a nezajímá ji ani Frantův názor. Toho Anička hned vyšle, aby zjistil, co se vlastně stalo. Skyler mu oznámí, že na rozdíl od něj nedokáže předstírat, že mezi nimi nic neproběhlo. Nechce ze sebe ale dělat husu a dívat se na to, jak je František spokojený s Bárou, a tak radši odjede za synkem, po němž se jí stýská. Vážně jen tak zvedne kotvy a už se nikdy nevrátí?

Vanda to znovu zkouší. Co takhle svatba, Luďku?

Vanda vyplňuje předoperační formuláře a děsí se představy, že se buď neprobudí z narkózy, anebo se naopak probere předčasně během zákroku. Luděk se ji pokusí uklidnit, zatímco ona vypisuje telefonní čísla do kolonek pro případ, že by bylo třeba kontaktovat blízké osoby. Při té příležitosti ji napadne, že by veškeré papírování bylo mnohem jednodušší, kdyby se s Luďkem vzali. A je to tu zase! Debata o svatbě! Vanda svého milovaného ujistí, že by byla úplně jiná manželka než Blanka. On se přesto snaží vyhnout jasné odpovědi. Očividně se do chomoutu nežene.

Vztah s Luďkem si Vanda užívá, ale chce víc. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text