Strasti dospívání v Ulici: Michal se těšil na rande, ale čeká ho zklamání

Strasti dospívání v Ulici: Michal se těšil na rande, ale čeká ho zklamání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal doufal, že dnešní doučování se Žofkou bude poněkud romantičtější než jindy, ale dívka s jeho plány nakonec pěkně zamete. Anežka naproti tomu slaví úspěch! Rodiče jí dovolí studovat v Německu.

Jak na holky? Kaštan se vyzná

Kaštan by potřeboval pomoct se zbožím, ale Michal ho rozpačitě odmítne s tím, že už má domluveno něco jiného. Kaštan není hloupý, zahlédl chlapce s dívkou, a tak mu dojde, že se jedná o rande.

Samozřejmě, oficiálně je to doučování se Žofkou. Jenže ta na poslední chvíli Michalovi oznámí, že se jde s partou kamarádů pobavit na bowling, ale potřebuje, aby ji vykryl. Michal se smutně odšourá pryč, dokonce s krabicí chlebíčků, které pro Žofku koupil. Věnuje je Kaštanovi a ten trvá na tom, že mu je zaplatí. Navíc mladíka povzbudí. Některé dívky prostě kluky testují, aby viděly, jestli o ně opravdu mají zájem. Kromě toho se prý na něj při loučení mile usmála. Možná není vše ztracené!

Kaštan ví všechno a vidí všechno! Zdroj: TV Nova

Anežka se raduje, Iva smutní

Anežce na drážďanské škole zářily oči jako dítěti o Vánocích, tak byla nadšená! Iva s Vítkem se přesvědčili o kvalitách instituce a rovnou dceru přihlásili. Anežka tedy od ledna začne studovat v Německu.

Ivě se to ovšem příliš nezamlouvá. Už delší dobu má pocit, že svoje dítě ztrácí. Žádné z dětí už ji vlastně nepotřebuje. Navíc ráno brzy vstávala a masírovala až do večera, takže je v závěru dne unavená a nerudná. Až tak, že se s Vítkem chytne kvůli stavební firmě. Pak se mu pokusí vysvětlit, že ji trápí, jak rychle se Anežka osamostatňuje, a že je vlastně naštvaná i kvůli Ditě. Vítka nečekané přiznání rozradostní. Už si skoro myslel, že je Ivě ukradený, když mu za nedávnou schůzku s Ditou ani nevynadala.

Šíma napíše omluvnou zprávu

Romanova sestra vleze bráchovi tajně do chatu a sežene kontakt na chlapce, kterého byl Šimon nucen zbít. Díky tomu se Šíma může konečně pořádně omluvit. Netroufá si přímo zavolat, a tak raději napíše zprávu. Radek se ochotně nabídne, že mu pomůže. Když si Gábina později přečte finální text, musí uznat, že ho napsali moc pěkně.

Radek se Šimonem napíše hezkou omluvu. Zdroj: TV Nova

Leze Jirka Gábině na nervy?

Gábina se už nemohla dívat na to, jak se Jirka doma nudí a užírá, a tak poprosila Karlu, aby ho vytáhla ven. Kamarádka pověří kolegy z práce, aby Jirku vzali večer na pivo. Jeden z nich se samozřejmě prořekne, že celou akci naplánovala Karla, ale co je horší, ona sama před Jirkou nechtěně prozradí, že to byl původně nápad Gábiny. Jeho tak pochopitelně napadne, že už své přítelkyni leze krkem.

Vandu čeká operace, ale myslí jenom na nákupy

Vanda přitáhne do hospody na oběd s mámou další várku tašek s novým oblečením. Prohlašuje, že v šatníku nikdy nemůže najít nic pořádného, ale už i Jolana si všímá, že dcera má na sobě každou chvíli něco nového. Neměla by tak nezřízeně utrácet. Vanda však nestojí o poučování. Dluh jí splácí, to je snad hlavní, ne? Raději zavede řeč na zítřejší předoperační vyšetření. Pochlubí se mámě, že jí Luděk zařídil zákrok na soukromé klinice. Je prostě úžasný!

Zdroj článku:
  • Autorský text