Gábina sebou bude muset mrsknout. Vanda chce svatební šaty co nejdřív

Gábina sebou bude muset mrsknout. Vanda chce svatební šaty co nejdřív
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk by termín svatby nejraději co nejvíc oddálil. Vanda si naproti tomu už dnes vyrazí do salonu domlouvat dokonalé svatební šaty. Skyler si prodlouží víkend v Krkonoších a Franta začne vyšilovat, že ho tím určitě trestá. Martina dá v Itálii výpověď a poprosí mámu o práci v hospodě.

Vanda si nechává ušít šaty, Luděk se soustředí na synovu stáž

Luděk využije příležitosti a zkusí Adamovi domluvit stáž na univerzitě v Houstonu. O takové šanci se většině studentů může jen zdát, a tak není divu, že mladíka okamžitě zaujme. Zároveň však zůstává stát nohama pevně na zemi – uvědomuje si, že není nijak výjimečný a že šance, že by si vybrali zrovna jeho, je mizivá. Zbytečnou skromnost mu Luděk vymlouvá, přesvědčený, že už vlastně mají stáž v kapse.

Mezitím se Vanda chlubí mámě, že už si na svatbu odložila výhru z kasina, i když část z ní musela obětovat, aby dorovnala kreditní kartu. To jsou ty její nákupy oblečení za účelem reprezentovat úspěšného snoubence. Navíc si touží nechat ušít svatební šaty přesně podle svých představ, a proto zamíří do Gábinina salonu. Cestou potká Kristýnu s Blankou. Není to zvlášť vřelé setkání, ale Blanka se překoná a pogratuluje Vandě k zásnubám. Kristýnu mrzí, že vztahy mezi nimi jsou pořád tak chladné a napjaté. Také Jolana by si přála, a nejen kvůli Marii, aby se konečně usmířily.

Martina se odhodlává k zásadní změně

Martina dá v italské restauraci výpověď a požádá mámu, aby to respektovala a umožnila jí pracovat tady v hospodě jako pomocná síla. O něčem takovém Kateřina nechce ani slyšet, aby zkušená a talentovaná šéfkuchařka dělala jen nějakou pomocnou sílu! Rozhodne se, že raději vyhodí jednoho z kuchařů, aby mohla dceři nabídnout alespoň o trochu lepší pozici. Lumírovi se to zdá drsné, ale Vilma se překvapivě postaví na stranu Kateřiny – rodina má být vždy na prvním místě.

Vilma ráda ochutná něco od Martiny. Zdroj: TV Nova

Skyler zůstává v Krkonoších, Frantovo trápení trvá

Skyler napíše Aničce, že se v Krkonoších zdrží až do pondělí a že tam za nimi přijede i Jean-Claude. Frantovi se to nelíbí hned ze dvou důvodů. Zaprvé se už nemůže dočkat, až Skyler konečně řekne, že se rozešel s Bárou. Ničí ho, že neví, na čem vlastně je. Nedokáže se ani rozhodnout, zda chce se Skyler být. Uvědomuje si, že miluje obě dívky, Skyler i Báru. Bruno mu rozumí, ostatně si prošel něčím podobným, ale nedopadlo to pro něj dobře. Nakonec zůstal sám. To by možná bylo vůbec nejlepší, říká si Franta. Kdyby se na něj vykašlala obě děvčata. Druhá věc, která mu na prodlouženém výletě v horách vadí, je, že si kvůli tomu vůbec neužije svého synka. Pak si ho totiž babička s dědou rovnou zase odvezou do Amsterodamu.

Bára se zatím snaží co nejdříve najít nové bydlení, aby nemusela zůstávat u rodičů, třebaže ti ji samozřejmě nikam nevyhánějí. Vítek dnes někde večeří s Milošem, a tak se Iva s Bárou a Michalem domluví, že si také zajdou na jídlo ven. Před domem narazí na Aničku a nastane poněkud trapná chvíle. Aničce je Báry líto, ale přitom chce, aby se Franta vrátil ke Skyler. Chris by měl zase úplnou rodinu.

Zdroj článku:
  • Autorský text