Dnes v Ulici: Ovce na útěku, smutná Jarka a Bářino veselé bruslení s Vojtou

Dnes v Ulici: Ovce na útěku, smutná Jarka a Bářino veselé bruslení s Vojtou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sotva si je nasadil do výběhu, ovce už berou Evženovi roha. Jarka se chce rozloučit s Adamem, než odletí na stáž, ale on o žádné loučení nestojí. Kateřina chová nepochopitelnou averzi vůči Lumírovu bytu a Bára si užije bezva den po boku malého sympaťáka Vojty.

Evženovi pláchnou ovce a Jarka marně píše Adamovi

Evžen se ze svých oveček neradoval moc dlouho. Dnes mu utečou z ohrádky a rozprchnou se po lese, nebezpečně blízko silnice. Nezbývá než omluvit se v práci a uhánět na statek. Naštěstí se objeví zdatný myslivec, který ovce uspí, aby je Evžen mohl v klidu dopravit zpátky do ohrady. Nakládat spící ovce je nicméně pořádná fuška.

Mezitím obdrží Adam zprávu od Jarky. Ráda by se s ním rozloučila, ale on se s ní potkat nechce. Kristýna vyrazí na zubní prohlídku, a tak se s Jarkou uvidí. Nešťastná sestřička ji poprosí, aby Adamovi předala její knížku, kterou si chtěl přečíst, a popřála mu za ni hodně štěstí na stáži. Je tohle opravdu konec jejich vztahu?

Kateřina se v Lumírově bytě necítí dobře

Ingrid se objeví v hospodě. Martina jí hned doporučí jednu ze svých specialit. Ingrid si k sobě ke stolu posadí Kateřinu a bez váhání začne vyzvídat. Proč nechce bydlet u Lumíra? Kateřina vlastně neví, jak to říct, ale v tom bytě se zkrátka necítí dobře. Stačí, aby tam strávila pár dní, a pak už se nemůže dočkat, až zase bude doma ve vlastním. Chybí jí její prostor, její postel a věci, není to divné? Každopádně ji nenapadá, jak by to měla vysvětlit Lumírovi, aniž by ho urazila nebo ranila.

Jak říct Lumírovi, že se u něj Kateřina nějak necítí?
Jak říct Lumírovi, že se u něj doma Kateřina nějak necítí? | Zdroj: TV Nova

Bára se ujme Vojty. Půjdou si zabruslit

Bára vejde do krámku a překvapí ji pohled na Bruna, který tam sedí s Vojtou. Prý si měli jít zabruslit, ale Bruno musí odejít do práce, a tak vzal kluka alespoň na chvíli do kavárny. Zkušená opatrovnice dětí se v Báře nezapře – hned se nabídne, že Vojtu na bruslení vezme. Potom ho dopraví rovnou domů.

Později, už sama, zamíří do Coolny. Bruno jí připraví horký nápoj na zahřátí. Bára si pochvaluje, jaký to byl krásný den ve společnosti tak milého kluka, jakým je právě Vojta. Bylo by prý ale lepší, kdyby si příště šli zabruslit všichni tři. Bruno se zdráhá – tvrdí, že to neumí. Nakonec se nechá přesvědčit.

Příjemný rozhovor jim naruší František, který se z nějakého důvodu tváří nešťastně.

Zdroj článku:
  • Autorský text