Dnes v Ulici: Jarka se rozejde s Adamem a ten z toho obviní Luďka

Dnes v Ulici: Jarka se rozejde s Adamem a ten z toho obviní Luďka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na každého jednou dojde. Konečně to snad začne platit i pro Luďka, jenž se dnes pokusí usmířit se synem a znovu ho pozvat na svatbu. Adam ale nehodlá zakopávat válečnou sekeru, spíše naopak! Opře se do táty v domnění, že mu zničil vztah s Jarkou. Ta se přitom s Adamem rozejde z vlastní vůle.

Adam obviní tátu, že mu zničil vztah

Adam se sejde s Jarkou a řekne jí, že názor nezmění. Na stáž neodletí, ani kdyby se s ním rozešla. Jarka zřejmě pocítí potřebu si tuhle teorii ověřit, protože se s Adamem skutečně rozejde. Ustavičné hádky kolem stáže ji přimějí uvědomit si, že jsou každý v jiné životní fázi. On by se měl věnovat studiu, zatímco ona už touží po dítěti. Snad opravdu věří, že by si měl mladík najít někoho vhodnějšího, ve stejném věku a se stejnými prioritami. Přesto se Blance v ordinaci rozbrečí lítostí. Jejich rozchod zamrzí i Blanku samotnou. Stejně jako Jarka si ale přeje, aby Adam na stáž odletěl.

Mladík je z rozchodu pochopitelně zmatený a rozhozený. Nechápe, proč k němu vůbec došlo. Nebýt hloupé stáže, byli by s Jarkou přece nadále šťastní. Než táta přišel s tím návrhem, vše se zdálo v pořádku.

Adam si umane, že to byl právě otec, kdo mu zničil vztah. Obviní ho, že Jarku určitě podplatil nebo zastrašil, jako to před časem zkoušel na Denise, aby se rozešel s Kristýnou.

To by totiž Luďkovi bylo podobné, všemi manipulovat, lhát jim a ubližovat! Adam dá otci jasně najevo, jak jím pohrdá.

Ani Blance se nepovedlo Adama přesvědčit k odletu do Ameriky.
Ani Blance se nepovedlo Adama přesvědčit k odletu do Ameriky. | Zdroj: TV Nova

Za hloupé řeči dostane Vanda od mámy facku

Jolana tlačí na Vandu, aby se svému snoubenci konečně přiznala ke dluhům, ale když Luděk dorazí domů, okolnosti tomu zrovna nepřejí. Pan Volák rovnou sáhne po lahvi a začne naříkat, jak jsou k němu všichni nespravedliví. Vždyť on chce pro rodinu jenom to nejlepší, ale ať udělá cokoli, je to špatně. Adam ho nenávidí, Blanka s ním nechce nic mít. Ani s Kristýnou si nerozumí. Vzpomene dokonce i na svou bývalou přítelkyni, kvůli níž od Blanky kdysi odešel a která s ním byla jenom kvůli penězům.

Jediný, kdo mu teď zbyl, je úžasná a spolehlivá Vanda, jež by ho určitě nikdy nezradila a kterou si ani nezaslouží. Je jasné, že po takovém vyznání se zadlužená snoubenka nemá k tomu, aby vyklopila pravdu.

Jakmile se Luděk vzdálí, Vanda oznámí mámě, že půjde radši šlapat chodník, než aby mu řekla o dluzích. Za to si od Jolany vyslouží facku.

Zdroj článku:
  • Autorský text