Dnes v Ulici: Věrka se dozví o manželské poradně a Miloš si koleduje o malér

Dnes v Ulici: Věrka se dozví o manželské poradně a Miloš si koleduje o malér
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrka má možná ráda detektivky, ale jako vyšetřovatelka by neuspěla. Byla si jistá Karliným těhotenstvím. Teď jí ovšem Kryštof vytře zrak nepříjemnou pravdou o párové terapii. Eva mezitím nakupuje do zblbnutí a připravuje se na dovolenou. Miloš je odhodlán si na tu parádu půjčit.

Místo těhotenství řeší Kryštof s Karlou krizi

Když se Bruno zeptá, jak to probíhá v manželské poradně, Kryštof ani pořádně neví, co mu má odpovědět. Někdy totiž vůbec nerozumí tomu, co mu poradce říká. Věrka zatím, přesvědčena o Karlině rizikovém těhotenství, studuje každý krok své snachy. Vojta se jí navíc svěří, že rodiče předchozího dne nebyli doma. Určitě šli zase do poradny. Slyšel je o tom mluvit. Věrka pochopitelně usoudí, že se jedná o těhotenskou poradnu. Jakmile Kryštof dorazí domů, hned se ho na to zeptá. Nezbude mu než vybruslit z nedorozumění jediným přijatelným způsobem –rozhodne se přiznat pravdu.

Řekne mámě, že s Karlou chodí do manželské poradny. Nechce to ale rozebírat a nepřeje si, aby Věrka kvůli tomu Karlu zpovídala. Nebyla by to však paní Marečková, aby mu jednoduše vyhověla a přestala se šťourat v jeho záležitostech. Později Lubošovi povypráví, jaké znepokojivé novinky se dozvěděla.

Věří, že za další manželskou krizi si Kryštof může sám. Určitě si našel nějakou bokovku. Ani na okamžik ji nenapadne, že by na vině mohla být Karla.

Miloš se řítí do neštěstí kvůli luxusní dovolené

Vanda není jediná, kdo se při nákupech umí utrhnout ze řetězu. Poslední dobou to značně přehání i Eva, která si na vysněnou dovolenou pořizuje samé nové věci. Karibik není Mácháč a člověk tam musí nějak vypadat, i když podle Ivy by bylo rozumnější vzít si s sebou spíše starší věci. Koneckonců se na ně na pláži bude chytat sůl.

Vítek kamarádovi dobře radí. Půjčku na dovolenou si neber.
Vítek kamarádovi dobře radí. Půjčku na dovolenou si neber. | Zdroj: TV Nova

Eva se nezdráhá utrácet ani za speciální menu nové kuchařky Martiny v hospodě. Marně se snaží Ivu přemluvit, aby se k jejímu hodování přidala. Iva je zdrženlivá a nervózní z toho, že se před kamarádkou musí přetvařovat. Na rozdíl od ní si totiž dobře uvědomuje, s jakými finančními problémy se potýká firma Vítka a Miloše. V pondělí k ní má přijít na masáž Dušek, a tak by ho mohla poprosit o právnickou pomoc s jejich závažnou situací. Do firmy bude třeba nastrkat ještě hodně peněz, než se jí podaří odrazit ode dna. Miloš je přesto odhodlaný dopřát Evě drahou dovolenou za každou cenu. I kdyby si na ni měl vzít úvěr.

Zdroj článku:
  • Autorský text