Co vás čeká dnes večer v Ulici? Štěpánek vyzná Karle lásku

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Štěpánek vyzná Karle lásku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Blanka bude truchlit nad svou nešťastnou situací a konečně se se vším svěří matce, Štěpánek během konzultace poděkuje Karle za spolupráci a oznámí jí, že se do ní zamiloval. Také Sára bude mít zřejmě nového nápadníka – toho ale Dan zažene neotřelým způsobem.

Blanka přizná mámě, že zase pila alkohol

Když se Veronika vzbudí na gauči a zjistí, že její kamarádka doma není, propadne panice. Blanka se vzápětí vrátí se snídaní a s informací, že si chtěla jen koupit cigarety, ale bála se vejít do obchodu, kde prodávají i alkohol. Později u snídaně s Veronikou rozebere své pocity a to, jak je nešťastná, že musí všem lhát. Například Marii napovídala, že má virózu, což naneštěstí povede k tomu, že Marie přijde na návštěvu se zásobami jídla a ovoce pro nemocnou Blanku.

Dcera jí nakonec přizná, že virózu nemá, ale že se rozešla s Luďkem a posléze napila alkoholu. Svěří se jí také s tím, že stále miluje Evžena, jenže ten chodí s Vandou. Marii se nezdá pravděpodobné, že by tak vyrovnaný a usedlý muž, jako je Evžen, navázal vztah s mladou ztřeštěnou holkou, a navrhne Blance, aby spolu odjely na statek, kde si od všeho odpočine.

Štěpánek vyzná Karle své city

Mezitím budou Věrka s Jakubem Štěpánkem konzultovat povídky. Štěpánek ji potěší zprávou, že na webu přibyly k jejímu textu nové příznivé komentáře. Zároveň se ji pokusí znovu dotlačit k tomu, aby napsala o něčem bolestném, nejlépe o nějaké nepříjemné situaci v rodině.

Scenárista se tak nadále bude snažit vyzvídat podrobnosti o těžkostech Karly a Máry, které vedly k jeho odjezdu na ropnou plošinu. Karla bude během dne v jednom kole, po dalším focení v salonu u Gábiny se musí sejít právě se Štěpánkem v Coolně, aby probrali postup na scénáři a výběr herečky do hlavní role. Štěpánek Karle vyjádří nejen upřímné díky za spolupráci, ale také své city.

Dan odežene Sářina nápadníka vrtačkou

Sára se ještě nevzpamatovala z kocoviny. Navíc se zdá, že po včerejší návštěvě divadla a následném večírku vzbudila zájem v mladém herci Michalovi. Ten ji totiž nepřestane zahrnovat SMS zprávami, dokonce si na ni počká venku před bistrem.

Dan se s ním vypořádá vskutku originálním způsobem – s výrazem odhodlaného blázna a s vrtačkou v ruce. O tomto zábavném zážitku povypráví Anička Alici, jež se zastaví u ní doma, aby jí předala honorář za povedené fotky. Dojde řeč také na Bedřicha. Alice řekne Aničce, že by s ní dítě možná i chtěl, ale váhá kvůli svému věku, a hlavně kvůli padesátiprocentní šanci, že by se mu mohla vrátit rakovina prostaty.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text