Blanka má štěstí, Evžen se jí vrátí!

Blanka má štěstí, Evžen se jí vrátí!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka (herečka Linda Rybová) má obrovské štěstí. Ustála svou alkoholovou eskapádu, podařilo se jí setřást Luďka a Evžen, její největší láska, se z Austrálie vrátí už po prázdninách. A to tam plánoval být nejméně dva měsíce. Buď se mu u protinožců nelíbí nebo se mu hodně líbí Blanka. Druhá možnost je asi správně, a tak se diváci mohou těšit, jak ti dva ve svém vztahu zúročí vše, co zakusili. 

Blanka už počítala s nejhorší možnou variantou, že o Evžena přijde

Blanka byla vážně v šoku z toho, když jí Evžen oznámil, že vše potřebné pro pobyt a práci v Austrálii už mu dorazilo. A to právě ve chvíli, když to mezi nimi znovu začalo jiskřit. Díky koupelně, kterou Evžen Blance dělal, a později také díky myčce, ve které se zasekli, začal jejich vztah opravdu vzkvétat. A to natolik, že konverzaci spolu udržovali i na dálku. Díky zamilovaným řádkům, které mu Blanka posílala, Evžen pochopil, že za štěstím nemusí jet na druhý konec světa, protože štěstí na něj čeká doma. Ačkoliv mohl v Austrálii pomoct Adrianě s malou Klárkou, u Blanky mu bude zaručeně lépe. A nikde není napsáno, že se Adriana nemůže vrátit zpátky do Česka, že?

Evžen Blanku svými plány dost překvapil, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Zatímco ostatní dějové linky v Ulici jsou spíše dramatické, scéna Blanky a Evžena zažije happy end. Konečně! Však se ho taky načekali. Jediné, co by jim mohlo kazit jejich štěstí, bude očekávaný rozchod Kristýny a Denise. Ani na to však Blanka teď nemusí být sama. Společně s Evženem se s tím nějak poperou.

Luděk dá Blance a Evženovi pokoj a vděčit za to budou Vandě 

Blanka a Evžen si mohou navzájem užívat jeden druhého. Dokonce ani Luděk jim podle všeho nebude stát v cestě. Luďkova hra s Vandou se totiž nečekaně zvrhne v jeho neprospěch. Vanda otočí a z chudinky se stane pořádná semetrika, která si Luďka zkrotí podle svého. Luděk tak nakonec Vandu nesemele, jak se původně očekávalo. 

Zdroj článku:
  • Autorský text