Legendární herec Andrej Hryc vnesl do Ulice život, na který diváci nebyli v seriálu zvyklí

Legendární herec Andrej Hryc vnesl do Ulice život, na který diváci nebyli v seriálu zvyklí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzpomínáte, jak seriál Ulice ožil, když do něj vstoupila rodina Nekonečných pod vedením Borise Nekonečného mladšího? V podání Andreje Hryce neměla tato postava žádnou chybu.  

Už kvůli nemoci své ženy Kateřiny se Boris rozhodl, že budou chvíli žít běžný život 

Boris Nekončený mladší, kterého si v Ulici zahrál herec Andrej Hryc, nikdy nebyl člověkem, který by byl zvyklý žít svůj život ve městě v bytě. Většinou byl totiž zvyklý na kouzlo maringotek, obdiv návštěvníků a adrenalin při provozování svých kaskadérských kousků na kole či na motorce. Nic z toho ho v Praze nečekalo, přesto učinil rozhodnutí, které jeho rodinu zavedlo k nejstarší dceři Libušce Nekonečné, která už v Ulici nějakou dobu působila.

Co ho k tomu přinutilo? Nemoc, kterou diagnostikovali jeho milované ženě Kateřině. Kateřina, která uměla číst z ruky i z věštecké koule, onemocněla rakovinou a cirkusácké prostředí pro její léčbu nebylo vhodné. A proto se zkusili vypravit za Libuškou, která si v Ulici otevřela tetovací salón. Pozdvižení to samozřejmě znamenalo pro všechny jejich sousedy. Spolu s Nekonečnými totiž do ulice přišel i větší hluk, který se ne každému líbil. 

Boris Nekonečný mladší budil respekt, ovšem v hloubi své duše to byl dobrák od kosti. Mouše by neublížil a jeho děti z něj měly přirozený respekt. Když se ovšem naštval, což se nedělo zase tak často, stálo to za to.

Andrej Hryc, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Boris Nekonečný byl dobrák od kosti 

Boris Nekonečný byl dobrák od kosti. Málokdo by to do něj však řekl. V hospodě, kde chodil na pivo, budil respekt, a to ani nemusel nic říkat a nic dělat. Kdo však Borise znal déle, mohl o něm říct, že většího dobráka byste široko daleko nepoznali. Ke své ženě Kateřině se choval velmi hezky, právě ona na něj měla největší vliv. Také ke svým dětem se Boris choval hezky.

Leccos jim dovolil a s jejich cepováním si hlavu nelámal. To, že jsou hlučnější a že sem tam něco rozbijí, mu ani za mák nevadilo. Boris byl také nevlastní tátou syna Maxe. Toho adoptoval, když byl malý, a navázali spolu velmi hezký vztah. Nad svou rodinou se Boris vždy snažil držet ochrannou ruku. Na to, že pocházel z cirkusácké rodiny, byl až překvapivě rodinný typ. 

Když se však naštval, například na bývalého manžela Libušky Eliáše, stálo to za to. To dokonce i třísky létaly. Nikomu totiž nedovolil, aby ubližoval jeho rodině. Později však Nekoneční zjistili, že jim je v bytě těsno, a šli zase o dům dál. Ostatně, tak to cirkusácké rodiny dělají, protože to mají v krvi. A tak se v Ulici přestal psát příběh jedné netradiční rodiny, v níž ačkoliv byli všichni rozdílní, drželi pohromadě. Měli se rádi a respektovali rodinné pouto. 

Zdroj článku:
  • Autorský text