Ulice a Vánoce: Herci nadělí divákům dárky. Kde a kdy je můžete ukořistit i vy?

Ulice a Vánoce: Herci nadělí divákům dárky. Kde a kdy je můžete ukořistit i vy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televize Nova odvysílá po dlouhých šesti letech přímo na Štědrý den v 17:00 vánoční díl a vrátí tak Ulici celkový dojem seriálu, který odráží a přibližuje všední i nevšední život diváků i herců. Ti se na natáčení tohoto speciálu nemohli dočkat a točit se začalo již na přelomu září a října. To ale není jediný dárek, který štáb s herci připravil.

Herci se v čele s Janem Řezníčkem, představitelem Pavla Pelce, rozjedou mezi fanoušky Ulice s vánoční nadílkou. Aby měli diváci šanci si získat dárek pro sebe, měli by sledovat sociální sítě seriálu Ulice, kde budou odhaleny nápovědy, pod kterým vánočním stromem, ve kterém městě, budou dárečky schované. Zkuste si polapit jeden i vy. Podle naditého kufru uličního auta, které Jan Řezníček ukázal v reportáži, se budete mít na co těšit. 

 

Televize Nova a tvůrci jejích sociálních sítí se snaží potěšit diváky ještě více. Kromě pravidelných příspěvků nadělili fanouškům i adventní kalendář, a tak se každý den můžou po otevření příslušného okénka těšit na milé překvapení. Prostřednictvím sociálních sítí s diváky komunikují i samotní herci a dodávají kouzlo celkové uliční vánoční atmosféře. Zároveň i pobaví, a tak si v jejich společnosti může každý alespoň na chvilku oddechnout od všeho toho shonu. 

Někteří herci dokonce prozradili, co by si oni sami přáli najít pod stromečkem. Martině Randové udělalo velké potěšení setkání s kolegy při natáčení vánoční dílu, při němž se mohla potkat i s kolegy ze zcela jiné branže. Ve vánočním betlému se ocitla ve společnosti živého osla i oveček. To představitel Vojty, Felix Šrámek by se radoval z elektrických bubnů a vybavení na ryby. Snad tedy nezapomněl napsat dopis Ježíškovi. 

 

Zdroj: