Ulice: Vanda vyhrála v kasinu nemalé peníze a už má s nimi plány

Ulice: Vanda vyhrála v kasinu nemalé peníze a už má s nimi plány
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Musí vrátit peníze na kreditní kartu a chce si nechat ušít originální šaty. Martina se definitivně rozhodla zůstat a pracovat u mámy v hospodě. Kateřina proto ve 4410. dílu odkládá stěhování k Lumírovi. Franta dál čeká na Skyler.

Martina si pohrává s myšlenkou, že by se do Itálie už nevracela, ale zůstala by v Praze a provozovala hospodu společně s Kateřinou. Kateřina jí k tomu hned nic neřekne, ale hlavou se jí honí nejrůznější myšlenky. Vnímá to jako obrovský krok nazpět pro dceřinu kariéru. Opustila by snové místo, po kterém touží každý šéfkuchař a zahrabala se v o dost menší kuchyni, kde ji žádná kariéra nečeká.

Martina však teď nedokáže přemýšlet racionálně a jedná tak, jak se momentálně cítí. Jde navštívit své nové spřízněnce do bistra, aby se trochu odreagovala od toho smutku z nešťastné lásky. Poprosí Mária o něco na zapití žalu a nakonec budou Martiny žal zapíjet všichni tři. Pod vlivem alkoholu se Martina rozhodne dát ještě ten večer výpověď. Chystá se o víkendu odcestovat, sbalit si věci a dát Itálii a starému životu sbohem. Martina se vlastně na tu velkou změnu a na pomoc v kuchyni u své mámy těší. To Kateřina vůbec, ale Martina jí rovnou řekne, ať jí to nerozmlouvá. 

Martina zůstává v Praze
Martina zůstává v Praze, Zdroj: TV Nova 

Martina se těší do máminy kuchyně a bude klidně škrábat brambory. To hlavní pro ni teď je utéct z Itálie a co nejdříve zapomenout na ženatého muže, co ji tak dlouho tahal za nos. Lumír to má úplně naopak. Právě se rozloučil s Ingrid, a tak se přirozeně nemůže dočkat, jak to s Kateřinou udělají dál. Byl by samozřejmě moc rád, kdyby se k němu co nejdříve nastěhovala. Přece jen celé Ingridino stěhování vzniklo právě kvůli Kateřině. Jenže Kateřina Lumíra svou reakcí překvapí. Chce se teď víc zaměřit na Martinu, protože její pomoc bude jistě potřebovat. Vyplývá z toho, že ze stěhování asi jen tak nic nebude. Lumír je velmi zklamaný. A Alex bude s největší pravděpodobností také. 

Vanda se chlubí Jolaně, že v kasinu vyhrála 35 tisíc. Jolana je v úžasu a říká Vandě, ať si peníze hlavně schová. To má v plánu i Vanda, ale za část peněz si chce nechat ušít originální svatební šaty. A také musí vrátit peníze na kreditní kartu. Přitom Jolaně tvrdila, že má všechno zaplacené. Vanda s Jolanou jdou navštívit Gábinu, aby se s ní domluvily na ušití šatů. Vanda by je nejraději měla hned. Ráda by se vdávala už na jaře. Luděk však se svatbou nespěchá. Má teď úplně jiné starosti, tedy tentokrát radosti. Vypadá to, že by Adam mohl jet na stáž na americkou univerzitu. 

František marně čeká na Skyler
František marně čeká na Skyler, Zdroj: TV Nova 

František je nedočkavý, až se Skyler vrátí z hor, ale nemá o ní žádné informace. Stejně nedočkavá je i Anička, která napíše Skyler zprávu, kdy přijedou z Harrachova. Skyler se však rozhodne zůstat na horách až do pondělí. To Františka znovu rozčilí, protože si chtěl se Skyler promluvit a oznámit jí, že se s Bárou rozešli. Volat jí nechce a jet za ní také ne. Nezbývá mu tedy nic jiného, než dál čekat. To čekání je však nekonečné. 

Zdroj článku:
  • Autorský text