Ulice: Martina si užívá společnost Mária a Pavla a dělá jí dobře, jak se k ní oba chovají

Ulice: Martina si užívá společnost Mária a Pavla a dělá jí dobře, jak se k ní oba chovají
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zato Tonda Hložánek u ní nezaboduje vůbec. Kristýna je ve společnosti nového objevu také spokojená, ale jen do chvíle, kdy ji ve 4404. dílu popadne silný záchvat.

Veronika se zanedlouho vrátí z Ameriky a Blanka už se nemůže dočkat, až jí bude vyprávět všechno, co se stalo za dobu její nepřítomnosti. Zatím si však musí ještě počkat. Čekání však může být o to příjemnější, když odjede s Evženem na statek. Evžen Blanku láká, ať tam s ním stráví víkend. Blanka se takovému výletu nejdříve brání, protože se bojí, že umrzne. Na víkend je přece zbytečné jezdit na statek, když se za tak krátkou chvíli nedá pořádně vytopit.

Evžen jí ale nabízí romantické zahřátí ve společném objetí u rozpáleného krbu, a tak Blanka začne měnit názor. Evžena však nepopohání jen snaha užít si s Blankou čas o samotě. Vymýšlí, jak Adamovi dopřát volný byt, aby měli s Jarkou kde být a zároveň se chce vyhnout tomu, aby o tom museli Blance říkat. Adam zve proto Jarku k sobě domů, ale jí dojde, co by to obnášelo a takové pozvání k Blance domů za jejími zády odmítne. 

Žofka odmítne Michala
Žofka odmítne Michala, Zdroj: TV Nova 

Michal se odvážil políbit Žofii a domnívá se, že to znamená něco víc. Druhý den ve škole se k ní snaží přiblížit, dotknout se jí, ale Žofka se drží zpátky. Michalovi nereagovala na zprávu, kterou jí předešlý večer napsal. Rád by s ní po škole něco podnikl. Třeba se s ní bude i doučovat, jen aby ji alespoň na chvíli mohl vidět. Jenže Žofie nemá vůbec čas. Má už program s mámou, ale ještě předtím má domluvenou schůzku s Bárou, aby jí poděkovala za doučování a domluvila se s ní i na druhé pololetí.

Michal se k nim chce připojit, ale Žofie by se s jeho sestrou ráda sešla o samotě. Michal je však neodbytný a dál vymýšlí, jak by to mohli udělat, aby se potkali. Vůbec mu nedochází, že se s ním Žofie zkrátka sejít nechce. Michal ji nahání a volá jí, jestli už s Bárou skončily. Chce, aby se za ním zastavila doma. Bára všechno slyší a vidí i Žofčin výraz. Je jí jasné, že u ní Michal nemá šanci, a tak Žofii nabádá, aby mu to řekla na rovinu a co nejdříve. Žofie se proto rozhodne nic neodkládat a jde za Michalem rovnou. Tomu se vytratí úsměv z tváře hned potom, co Žofka začne říkat, že je moc fajn, ale …

Martina má tu čest poznat protřelého svůdníka žen v podání Tondy Hložánka. Tondovi se zapalují lýtka hned, co ji spatří. Rádoby nenápadně se jí dotýká a začne svou poutavou řeč. Tedy jak pro koho. Martina před ním raději zmizí do bistra, kde vypráví Pavlovi s Máriem, s kým se právě seznámila. Nejhezčí zážitek to pro ni však nebyl. Naopak společnost těchto dvou mužů si pochvaluje. Později mají Martina s Kateřinou holčičí rozmluvu. Kateřinu zajímá, zda je v dohledu nějaký muž, který by upoutal dceřin zájem. Martina se nevinně uculuje. Padl jí snad do oka statný Pavel? Nebo se jí líbí úsměv milého Mária?

Kristýnu přepadne záchvat
Kristýnu přepadne záchvat, Zdroj: TV Nova

Kristýna vypráví Blance o tom, že jde s kamarádkou Petrou na koncert a společnost jim budou dělat Petřin přítel a jeho kamarád. Vypadá to tedy na dvojité rande, a tak se Kristýna celkem těší, koho pozná. Na schůzce už přece jen nebyla pěkně dlouho. Pečlivě si vybere oblečení, hezky se upraví a jde se bavit. Zábava však pro Kristýnu skončí v okamžiku, kdy jdou po koncertě posedět do Coolny. Petra ji přemlouvá, ať si dá skleničku vína, ale Kristýna si začne stěžovat na sucho v krku a bolesti hlavy. Najednou příšerně zbledne a nemůže dýchat. Jen taktak se dostane domů a hned za dveřmi se sesune k zemi a volá mámu. Po chvilce přiběhne i Adam a řekne mámě, ať okamžitě zavolá záchranku. Kristýna má velmi rychlý tep a bolesti na hrudi. Je vyděšená a má obrovský strach. 

Zdroj článku:
  • Autorský text