Ulice: Jak to dopadne s manželstvím Karly a Kryštofa? Dokáže Kryštof nakonec překonat nevěru?

Ulice: Jak to dopadne s manželstvím Karly a Kryštofa? Dokáže Kryštof nakonec překonat nevěru?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof se nedokáže vypořádat sám se sebou a se svými negativními emocemi. Tony se o něj začíná bát a zdá se, že Karla se naopak bojí Kryštofa a jeho chování. Skyler znovu splétá sítě na polapení Františka. Bude ve 4367. dílu úspěšná?

Magdu přepadávají obavy z atmosféry, jaká teď panuje ve škole. Děti, profesoři, další personál, všichni jsou vystrašení. Stačí jakýkoliv jiný zvuk, než je ticho, a nejraději by se někam schovali. Otík ji chce podpořit, a tak odvádí řeč na jiné téma. A tím je Magdina sbírka. To však Magdu moc nepotěší. Její video zatím nepřineslo kýžené ovoce, ani peníze.

Otík však později přichází s potěšující zprávou. Magda získala první peníze od dárců, a tím jí vlije nový impuls do žil. Její další kroky putují do hospody za Kateřinou, aby od ní dostala požehnání hrát u ní v podniku písně na přání zákazníků. Tím chce vybrat další příspěvky na hospice. Kateřina souhlasí a těší se, že Magda zahraje už ve čtvrtek. 

Magda vybírá peníze pro hospice
Magda vybírá peníze pro hospice, Zdroj: TV Nova

Eva vnucovala Aničce její kožich. Chtěla jí ho darovat, ale příští den se po něm začne shánět. Má totiž naprosté okno a tohle si samozřejmě nepamatuje. Volá Anče, jestli neví, kde ho má. Eva se i přes velkou kocovinu dostaví do práce, ale vlastně neví, proč tam chodí. Vždyť je Miloš finančně za vodou, tak co by se nechala komandovat šéfem nebo štamgasty v hospodě.

Na rozdíl od Aničky už pracovat nemusí, zato Anča si to nemůže dovolit. Je to třeba pravda, ale Eva má občas až moc proříznutou pusu. Aničce to jen tak z ničeho nic naservíruje, aniž by se zamyslela nad tím, jak se Anča musí cítit. 

Kryštof začíná bláznit. Přestává se ovládat. Nedokáže se vyrovnat s Karlinou nevěrou. Ráno se budí s příšerným pocitem ponížení, odporu a křivdy. Žít teď po boku Karly je pro něj nesnesitelné. Přibelhá se domů s bolavým kolenem a shání se po gelovém polštářku, který však není vychlazený, a tak je Kryštof ještě víc nervózní. Karla na něj mluví konejšivým tónem, říká, ať zajde k lékaři a přitom se ho letmo dotkne.

Kryštof vystřelí ze židle, jakoby zapomněl na všechnu fyzickou bolest. Ta psychická ho totiž ničí mnohem víc. Křičí na Karlu, jak to mohla udělat, co jí k čertu chybělo, že se půl roku scházela se Štěpánkem. Tony má o Kryštofa strach, i o všechny kolem něj. Vidí, jak je výbušný, jak se chová a umí si představit, že se stejně chová i doma. Bojí se, že se s Karlou rozvedou. Kryštof by sice nejraději někam zmizel, ale slíbil Vojtovi, že večer bude doma. A děti jsou pro něj všechno na světě. 

František se Skyler
Zdroj: TV Nova | František se Skyler

Franta pozval Skyler na koncert, který se však nekoná. Zve ji proto alespoň do Coolny, kde mají spoustu prostoru si povídat. Jejich hlavní téma je samozřejmě Chris, který oběma moc chybí. Vzpomínají na to, jak byl v Coolně naposledy s nimi, a jak Skyler rozčiloval s tabletem. Jak ráda by se teď rozčilovala. Franta později doprovází Skyler domů, ale protože je cestou překvapí déšť, jsou oba úplně promočení.

Skyler se to náramně hodí a láká Františka, jestli se u ní nechce osušit a dát si víno. Franta tuší, že by z toho byl akorát průšvih, a tak raději odmítá. Skyler ho tedy alespoň políbí a Frantovi chvíli trvá, než se od ní odtrhne. Hříšné myšlenky chce František zahnat telefonátem Báře, ale ta právě nemá čas, protože je v klubu s novými přáteli. 

Zdroj článku:
  • Autorský text