Ulice: Kryštof se nechává unést vztekem a Štěpánka vyděsí víc, než chtěl. To Skyler se nebojí, přespává u Františka

Ulice: Kryštof se nechává unést vztekem a Štěpánka vyděsí víc, než chtěl. To Skyler se nebojí, přespává u Františka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtvrteční den bude pro mnohé vydařený. Jakub Štěpánek se však radovat nebude. Kryštof ho vyděsí k smrti, a to doslova. Chtěl jet na výlet, chtěl dobrodružství, tak dostane obojí. Skyler přespává u Františka hned potom, co Bára odjede do Izraele. Sledujte 4354. díl.

Bruno chce na poslední chvíli vycouvat z akce, kterou domluvili s Kryštofem. Přijde mu to nakonec přehnané. Kryštof za ním přijde do Coolny, že teď je ten správný čas. Zavolali mu z produkce, aby někoho odvezl na Štěpánkovu adresu. To nemůže být nikdo jiný než právě Jakub. Kryštof cítí, že tohle je první a možná poslední šance, jak si dopřát pro něj zaslouženou odplatu. Nechce tedy ztrácet čas mluvením a honí Bruna, ať si pospíší. 

Kryštof má vztek na Karlu a Štěpánka
Zdroj: TV Nova | Kryštof má vztek na Karlu a Štěpánka

Štěpánek nasedá do auta, usmívá se, vypráví si s řidičem, až najednou zjistí, že jede jiným směrem, než k němu domů. Zanedlouho řidič zabrzdí a do auta nasedá Bruno. Jakub dostává strach, protože neví, co mají ti dva za lubem. V řidiči poznává Kryštofa. Chce zavolat policii, ale Bruno mu vytrhne telefon z ruky.

Dojedou k lesu, kde Kryštof s Brunem vytáhnou bránícího se Štěpánka z auta a násilím ho vedou na opuštěné místo. Mají tu pro něj připravené překvapení – vykopaný hrob. Z Kryštofa jde strach a Štěpánek je vystrašený.

Kryštof s Brunem ho házejí do jámy a Kryštof na něj míří paralyzérem. Chce ho uspat, aby ho mohli zahrabat. Jakub je vyděšený a prosí, ať ho nechají být. Tohle Kryštof nejspíš přehnal, ale chtěl dát Štěpánkovi pořádnou lekci, na kterou nezapomene a varuje ho, ať se už nikdy neopovažuje přiblížit k jeho rodině. Nechává ho ležet v jámě a s Brunem odjíždějí pryč. O tomhle zběsilém plánu neměl Bruno ani tušení a upozorňuje Kryštofa, že z téhle jeho akce budou mít pořádný problém. Zanedlouho volá Kryštofovi policie. 

Nastal den Bářina odjezdu. Ráno se rozloučí s Frantou, a když se později Franta vrací domů, najde tu od Báry láskyplný vzkaz. Usmívá se, sahá po telefonu a vytáčí číslo. Když mu to druhá strana zvedne, ptá se Franta, co dělá.

Člověk by si řekl, že volá Báře, protože se mu po ní po přečtení vzkazu stýská, a že ji chce potěšit, ale pravda je úplně jiná. Franta volá Skyler. Nabízí jí, že vyzvedne Chrise ze školky a odpoledne se sejdou u něj doma. Chris je unavený, usíná tu, a když se probudí, nechce se mu domů. Franta proto nabízí Skyler, ať u něj oba zůstanou přes noc. Skyler se sice chvíli ostýchá, ale rozpaky nebudou trvat dlouho. Usadí se Skyler u Františka natrvalo?

Lumír s Alexem
Zdroj: TV Nova | Lumír s Alexem

Kateřina zkouší štěstí a ráno přináší Alexovi dorty až domů. Ingrid napadne, že se o Alexe postará, a Lumír s Kateřinou tak mají chvilku pro sebe. Později se scházejí v hospodě a Lumír si láme hlavu nad tím, co v pátek udělá s Lexíkem.

Ingrid ho totiž nemůže hlídat, protože musí neočekávaně do práce, Vilma je v lázních a on sám má důležitá vyřizování. Kateřina se nabízí, že ho pohlídá. Lumír se proto večer Alexe opatrně ptá, jestli by zítra mohl nějaký čas strávit s Kateřinou sám. Lexíkovi to kupodivu nevadí a docela se na to i těší. 

Zdroj článku:
  • Autorský text