Ulice: Manželka ho vyhodí z bytu. Co Tonda Hložánek zase provede?

Ulice: Manželka ho vyhodí z bytu. Co Tonda Hložánek zase provede?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejen Šimon má trápení ve škole. I na Anežku se ve 4340. dílu snese zloba naštvaných spolužaček. Tonda Hložánek si podepisuje rozsudek neuváženým jednáním. Ivě se udělá mdlo z toho, co se stalo panu Kaštanovi. Lumír vyjede na Alexe.

Pan Kaštan se znovu vetřel ke Klímům domů a Vítek už to nevydržel. Jasně mu dal najevo, ať si už přestane vymýšlet bolesti a obtěžovat je. Vyhodil ho z bytu a venku se Kaštan zhroutil Veronice do náruče. Sanitka ho musela odvézt do nemocnice.

Příští den se Iva dozvídá od Veroniky, co se stalo, a pospíchá za Kaštanem do nemocnice. Ten jí dává, co proto, že se k němu její manžel tak zachoval a že mu nevěřili, že mu bylo opravdu mizerně. Znovu se tak Iva zaplétá do kola výčitek a Kaštanových pokusů toho využít. Zaráží ji také, že to pan Kaštan nezavolal nikomu z rodiny, a tak si sežene telefonní číslo na jeho dceru. První pokus o kontakt je však neúspěšný. 

Zdroj: TV Nova

Tonda Hložánek vytrestá sám sebe, i když si žádné selhání nepřipouští. Ve škole, kde probíhají volby, se střetne se synem Jirkou, jeho volebním oponentem, a pustí se do něj přímo na chodbě mezi voliči. Neudrží nervy na uzdě a začne na Jirku sypat pomluvy a vytahovat všechny jeho neúspěchy, třebaže nedokončil ani střední školu. Má však velkou smůlu, jeho nervové představení zachytí jeden z přihlížejících na mobilní telefon. 

Žofka se Svatkou si smlsnou na Anežce. Žofka kvůli ní dostala facku od mámy a má doma hotové peklo. Svatka na tom není o moc lépe. Proč však jejich tresty dávají za vinu Anežce? To Žofka přinesla do školy marihuanu a nabídla ji spolužačkám, aby si před pěstitelským kroužkem zakouřily. Pod nátlakem rodičů se však Anežka prořekla a prozradila tím i to, že Žofka přinesla do školy sazenici konopí. Žofie se s Anežkou dál nechce bavit. Michal se snaží o Žofku, a tak jí nabízí pomoc při řešení problému, který zavinila Anežka. Žofka mu však jen vynadá, a tak je Michal další, kdo je na Anežku naštvaný. 

Zdroj: TV Nova

Kateřina řekne Lumírovi, že proti Ingrid sice nic nemá, ale patří do jejich rodiny víc, než kdy bude patřit ona, a dokud budou všichni bydlet spolu, bude to tak i nadále. Zmíní se, jestli by nebylo lepší to tak nechat a nedělat Alexovi zmatek v hlavě.

Lumírovi se to rozleží, a když přijde domů po nevydařeném volebním dni a vidí Ingrid s Alexem, jak se k sobě mají a společně si užívají volný čas, vyjede na syna, ať si jde okamžitě dělat úkoly. Ingrid vysvětlí, že má nervy na pochodu, protože když vidí, jak jim to s Alexem funguje, mrzí ho, že to tak nejde i s Kateřinou.

Ingrid mu sdělí, že nemůže Alexe donutit, aby měl Kateřinu rád. Možná kdyby Ingrid nebydlela s nimi, bylo by jednodušší Kateřinu s Alexem sblížit. Tohle zatím nikdo nahlas nevyslovil až na Kateřinu, která tohle téma lehce nakousla. Lumírova domácnost se však i přesto rozroste. Bohužel ne o Kateřinu, ale o zoufalého a z domova vyhozeného Tondu Hložánka.

Zdroj článku:
  • Autorský text