Ulice a její 4316. díl: Kristýna přistihne mámu s Evženem, Štěpánek vydírá Karlu přes nahrané video

Ulice a její 4316. díl: Kristýna přistihne mámu s Evženem, Štěpánek vydírá Karlu přes nahrané video
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka s Evženem stvrzují svou lásku. Přistihne je Kristýna, a tak se zpráva o obnovení jejich vztahu rychle šíří. Dozví se ji i Luděk, který si k tomu řekne své. Pokoj si nechce dát ani Štěpánek, který Karle posílá video a nutí ji, aby za ním přijela.

Blanka se konečně dočká. Z nečekaného příjezdu Evžena měla obrovskou radost, ale vzápětí ji přepadlo velké zklamání. Dala totiž Evženovi najevo, že by si přála slyšet, že se z Austrálie vrátil kvůli ní. Do rozhovoru jim však vstoupila Kristýna, která právě přišla domů, a tak Evžen odešel beze slova.

Záhy se však situace obrací a Evžen znovu zvoní na Blančiny dveře. Ta ho přivítá s velkými rozpaky, a i z Evžena je cítit velká nervozita. Chystá se totiž Blance vyznat lásku, čehož se do teď velmi bál. 

Blanka s Evženem prožívají naplňující pocity, které je zcela pohlcují. Svou lásku stvrdí intimním sblížením a jen si užívají blízkost jeden druhého. Do jejich milostné chvilky jim však vstupuje Kristýna, která se vrací domů pro zapomenutou peněženku. Jejich staronový vztah je tak rázem prozrazen ještě dříve, než si ho Blanka s Evženem dokážou vůbec uvědomit. Následuje tak oficiální oznámení, protože již není co skrývat. A tajit jejich vztah ani jeden z nich nechce. Proč taky? Vždyť k sobě oba patří. 

Anežka plánuje holčičí večer u ní doma. Rodiče svolili, bratr nakonec postoupí svou postel Svatce a Žofce, ale nechce to zadarmo. Anežka mu musí slíbit, že za něj bude vykonávat neoblíbené domácí práce. Nezbývá jí nic jiného než na Michalovo vydírání přistoupit. Ve škole se spolužačky domlouvají, co mají se sebou přinést. Žofka najednou vytáhne láhev s brusinkovým džusem, která má však úplně jiný obsah, a to víno. To však Žofce Svatka vylije na kalhoty…Všechny tři kamarádky se tak snaží skvrnu odstranit, protože jestli ji najde Žofky máma, bude zle. 

Jakub Štěpánek stojí pod několika patry schodů a dívá se nahoru. Začne po nich stoupat a nahrává při tom Karle video se vzkazem. Nutí jím Karlu, aby za ním přijela. Jestli nepřijede, mohla by toho litovat. Reaguje tím na dopis, který jí poslal na rozloučenou a na který Karla nereagovala.

Karlu to přece jen znejistí a video raději ukazuje Jirkovi. Ten si žádá podrobné vysvětlení a celou pravdu. Jirka Herman ji důrazně upozorní, ať odteď nedělá nic bez jeho vědomí. A ať nijak nereaguje. Jirka je totiž přesvědčený, že je to jen jeho manipulace. Karle to však nedá a dívá se na video znovu, odblokuje si dokonce jeho telefonní číslo. Jak tohle drama dopadne? Vydá se rozhozená a vystrašená Karla za Štěpánkem?

Iva odmítne Kaštana znovu namasírovat, TV Nova

Majitel obchodu s barvami, pan Kaštan, nehodlá na nehodu, kterou způsobila Iva Klímová a kvůli které má on potíže se zády, jen tak zapomenout. Od Vítka Klímy dostal odškodné, od Ivy několikanásobnou omluvu a masáže, ale to mu nestačí. Masírovat totiž potřebuje každý den. Ivě píše a volá po večerech a její manžel již začíná být jeho vtíravým chováním znechucený. Iva odmítne Kaštana znovu namasírovat, jak on si přeje, ale nakonec jí stejně oznámí, že za ní dorazí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text