Proč Herman z Ulice ztropí scénu? Bojí se masáže nohou

Proč Herman z Ulice ztropí scénu? Bojí se masáže nohou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina vezme Jirku na wellness a těší se, jak budou společně relaxovat. To ještě netuší, jak příšerně se major naštve během masáže chodidel. Jsou ale horší věci na světě než nekompetentní personál – třeba neočekávané zprávy z nemocnice.

Wellness ve dvou, co se může pokazit?

Gábina se rozhodne dopřát sobě i své drahé polovičce trochu klidu a pohody, proto vezme Jirku na výlet plný relaxace, blahodárných koupelí a masáží. Tedy, takové jsou alespoň její plány. Jirkovi wellness nic neříká, vlastně by se propadl hanbou, kdyby se měl na veřejnosti promenádovat v huňatém županu a papučích. Příliš se mu nezamlouvá ani představa bublající vířivky, do které před ním vlezl kdovíkdo a provozoval v ní kdovíco… Gábina je však odhodlaná zapojit ho do ověřených procedur, děj se co děj.

Jedním ze zážitků, které si spolu chtějí dopřát, je masáž chodidel. Zatímco Gábina odpočívá a čeká, až na ni dojde řada, pro Jirku si přichází zkušená masérka a odvádí ho na místo činu. Jirka se usadí a naváže s ní nenucený rozhovor, ale pak se stane něco, co nikdo nečekal – masérka se sotva dotkne jeho chodila a on propukne v smích. Příšerně to lechtá! Ve snaze tomu zabránit slečna maličko přitlačí a neohrožený major si rázem stěžuje na ukrutnou bolest.

Tak takhle ne! Jirka se pustí do personálu

Masérka slibuje, že zkusí jinou taktiku, ale když se nadále střídá nesnesitelné lechtání s bolestí, rozhodne se to tvrďák z kriminálky raději vzdát. Opakovaně ženu žádá, aby přestala, jenže ona ho z nějakého důvodu nemíní vyslyšet a chce v masáži pokračovat. Hermanovi rupnou nervy, sebere se a odkráčí zpátky za Gábinou, kde před očima dalších hostů a personálu ztropí hysterickou scénu. Na mušku si vezme nejen neschopnou masérku, ale i podezřelého čumila, co Gábinu okukoval od chvíle, kdy se s Jirkou ubytovali.

Špatné zprávy z nemocnice?

Gábina se vyhrocené situaci zasměje. Nemíní si nechat zkazit romantický pobyt se svým milým. Jenže pak jí přijde SMS zpráva z nemocnice a ona v telefonu objeví spoustu nepřijatých hovorů od lékaře. Hned se snaží zavolat zpátky, ale nikdo jí to nebere. Gábina propadne panice – její poslední výsledky zřejmě nedopadly vůbec dobře. Chce se neprodleně vrátit domů.

Zdroj článku:
  • Autorský text