Kristýna z Ulice v slzách! Denis má novou holku

Kristýna z Ulice v slzách! Denis má novou holku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna připravuje pro Denise narozeninovou oslavu. Těší se, jak ho překvapí, ale nakonec se sama dočká obrovského překvapení – a ne zrovna příjemného. Její milovaný přítel se s ní rozejde kvůli jiné dívce, se kterou se už nějakou dobu schází.

Klid před bouří…

Kristýna si s Denisem užila pěknou dovolenou, ale teď, když oba nastoupili do práce, se spíše míjejí. Řekne mu, že by s ním ráda trávila více času, ale Denis její snahu příliš neoceňuje. Vypadá, jako by ho něco trápilo, jenže Kristýna to nevidí – má plné ruce práce s plánováním velkého překvapení. Chce pro Denise v pátek uspořádat narozeninovou oslavu, na kterou pozve všechny jeho přátele a zaplatí i dýdžeje. Blanka navrhne, aby o víkendu vyrazili na statek, kde mohou nerušeně pokračovat ve slavení. Kristýna je nadšením bez sebe.

Adam odhalí Denisovu nevěru

Její bratr už radostí tolik neskáče. Na rozdíl od ní si totiž všimne, že Denis není ve své kůži. Navíc ho v kavárně potká ve společnosti Markéty, která nedávno strávila u Adama noc. Člověk nemusí být Einstein, aby si dal dvě a dvě dohromady. Denis kamarádovi přizná, že to mezi ním a Kristýnou delší dobu neklape. Když pak potkal Markétu, nedokázal jejímu kouzlu odolat. Adam nechápe, jak může zahodit roky spokojeného vztahu kvůli krátkodobé známosti, a pošle Denise do háje. Ten ho ujišťuje, že Kristýně řekne pravdu co nejdřív.

Denis si začal s Markétou se kterou strávil noc Adam, Zdroj: TV Nova

Kristýna dostane kopačky

Kristýna později přinese svému příteli dárek a láskyplně mu popřeje. Tehdy už jí nevydrží dál ubližovat a přizná, že se zamiloval do někoho jiného. Z následného rozhovoru však vyplyne, že s tou slečnou chodí nějaký čas, což Kristýně ublíží nejvíc. Jak dlouho ji vlastně podváděl?! Zrazená dívka poběží pro útěchu za mámou, ale protože Blanka není doma, zůstane sedět na schodech, kde ji utopenou v slzách objeví Vanda.

Jak se vyrovnat s rozchodem?

Jakmile Blanka dorazí, Kristýna se jí doma se vším svěří a pořádně ji zprávou o rozchodu zaskočí. Obě si samozřejmě všimnou, že Adam není překvapený ani trochu. Potvrdí jim, že se o Denisově nové přítelkyni dozvěděl už předchozího dne. Prozradí jim také, že jde o Markétu, kterou Kristýna nezná, ale Blanka si snadno vzpomene, o koho se jedná. Ani trochu se jí to nelíbí. Jak se Kristýna vyrovná s bolestí, kterou jí Denis způsobil? Svěří se s tím tátovi? Pokusí se utopit žal v alkoholu?

Zdroj článku:
  • Autorský text