Tento týden v Ulici přinesl rozchod i milování

Tento týden v Ulici přinesl rozchod i milování
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco letní prázdniny se pomalu chýlí ke konci, Ulice naopak startuje svou již osmnáctou sezonu – a jak jinak než díly nabitými emocemi a nečekanými zvraty. Hned první týden nabídl divákům bolestné rozchody, šťastná shledání i chvíle plné napětí.

Lumírovi se v ložnici zabydlely štěnice

Lumír se vrátil z dovolené s malými drozdy a těšil se, až zase uvidí Kateřinu. Jejich romantické sblížení však přerušily štěnice, které si Lumír přivezl z ubytovny v Tatrách. Milostné hrátky tak musely jít opět stranou a uvolnit místo deratizátorům. Naštěstí stačilo jen pár dní, aby se problém vyřešil, a pak si Lumír s Kateřinou mohli konečně projevit lásku tím nejdokonalejším způsobem.

Kristýna dostala nečekané kopačky

Denis se rozešel s Kristýnou. Ačkoli dívka žila v domnění, že je mezi nimi vše v pořádku, on si za ni našel náhradu – Markétu, která nedávno strávila noc s Adamem. Právě Adam na Denisovi poznal, že něco nehraje. Rozchod Kristýnu úplně zničil. Nejvíc ji bolela představa, že ji přítel dlouhodobě podváděl. Svěřila se nejen mámě, ale i tátovi, v jehož přítomnosti se opila dvěma sklenkami vína. Na lačný žaludek jí úplně nesedly.

Gábina a Jirka odjeli do lázní

Gábina pochopila, že zdraví a šťastná rodina jsou pro ni nejdůležitější. Proto se rozhodla vyrazit s Jirkou na wellness, aby si dopřála romantiku i relaxaci. Nevyšlo to ale úplně podle představ. Jirka se stavěl vůči rozmanitým procedurám nedůvěřivě. Lechtivá a bolestivá masáž chodidel mu přivodila perné chvilky. Ty však byly rychle zapomenuty, když Gábině přišla zpráva z nemocnice, aby se dostavila ohledně výsledků vyšetření. Pohltil ji strach, že se jí vrátila rakovina, ale rozbory naštěstí dopadly dobře a Gábina je zase zdravá. Teď se jen musí vypořádat se Sabine a náročnými zakázkami.

Jakub se snažil získat zpět Karlu

Karla se rozešla s Jakubem už před prázdninami, ale on tento fakt stále ještě nepřijal. Usoudil, že už ho potrestala dostatečně a teď by se snad zase mohla vrátit, ne? Přece se jí po něm musí stýskat a byla by velká škoda zahodit jejich vztah jen proto, že se drobátko nepohodli. Jakub během týdne dělal, co mohl, aby Karlu přesvědčil o svých citech. Poslal jí kytici z jahod, obnovil kontakt s Věrkou a Kryštofem, psal Karle jednu SMS zprávu za druhou. Jak dlouho mu policistka dokáže odolávat?

František a Bára začali bydlet spolu – a se Skyler

Bára se po návratu z cest nastěhovala k Františkovi do Bedřichova bývalého bytu. Společné bydlení oslavili připálenou rajskou omáčkou a milováním v ložnici. Všechno by bylo naprosto ideální, kdyby Bára nedopatřením nerozbila model lodi, který měl František jako památku na dědečka a hodně si na něm zakládal. Naštěstí se Vítek chopil lepidla a dovedně loď opravil. Bára se vypořádala s jednou komplikací, avšak druhá a mnohem závažnější na sebe nenechala dlouho čekat – nenadálý příjezd Frantovy bývalé partnerky Skyler.

Zdroj článku:
  • autorský text